Test: Kør dobbelt så langt på batteriet med din smartphone

Er du træt af at løbe tør for strøm? Gider du ikke kabelroderi, er løsningen et telefon-cover med indbygget batteri. Se vores test af den smarte løsning her.

Sluk din telefon. Bare i en time. Eller måske to. Og helst ved 17-tiden. Og helst på den dag hvor du rigtigt har brugt den.

Det billede får mange til at gyse. Og selv om du smiler lidt hånligt af os håbløse smartphone-afhængige - så dybt nede, helt helt nede, må du også indrømme, at du kan mærke det i maven, når telefonen går fra 1 til 0 procent og lukker endegyldigt ned.

For moderne smartphones kan ikke både være slanke, lette, blive brugt intensivt og så holde til efter kl. 17-19 tiden.

På grund af den store skærm, den hurtige 3/4G forbindelse, Bluetooth-forbindelsen til bilradioen og Pebble smartwatchet og den konstante opkobling op imod mailserverens push-tyranni.

Sådan har undertegnedes iPhone 5S det de fleste dage. Og når en af de lange dage, hvor mobilen bliver brugt flittigt, nærmer sig kl. 19, er det slut.

Tre veje til opladnings-nirvana

Det er der tre løsninger på.

Den ene er at slæbe rundt på en lader og et godt øje til ledige stikkontakter. Men det er både upraktisk og ofte ikke en mulighed.

Den anden er et eksternt batteri med et opladerstik. De fås i mange forskellige modeller og priser, men er i sidste ende lidt noget kabelrod og mere en nødløsning end en løsning.

Den tredje mulighed er et såkaldt battericover. Det dækker din telefon som et normalt cover, men det er væsentligt tykkere da der i coveret gemmer sig et ekstra batteri.  

Det er også sådan, Mophies Juice Pack Air fungerer.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise

Konsekvenserne af Schrems II kan meget vel gå hen og blive en af de største udfordringer for danske virksomheder i 2021. Så tjek ind på denne onlinebriefing, hvor den hemmelige Schrems II gæst, ComplyCloud og Datatilsynet giver dig indsigt i, hvad dommen i virkeligheden handler om, og hvilke menneskelige hensyn der ligger bag.

29. januar 2021 | Læs mere


Premium
Tirsdag kårer Microsoft de bedste partnere i Danmark: Proactive og Delegate fører feltet an med flest nomineringer
Landets ypperste Microsoft-partnere bliver tirsdag hædret af Microsofts danske ledelse. 20 virksomheder har fået en indbydelse til det prestigefyldte arrangement. Her er et overblik over, hvem der er blevet nomineret.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
White paper
Overser du muligheder for at optimere din Dynamics-investering?
Der er omfattende og ofte oversete muligheder for at understøtte centrale forretningsprocesser med Dynamics 365 Finance & Operations. For eksempel i form af fuld EDI-integration, som optimerer logistik og forsyning. Eller ved at automatisere håndteringen af konsignation eller centrale processer vedrørende elektronisk dokumentflow og dropshipping. Læs mere i dette whitepaper, der også går i dybden med fire konkrete cases.