Artikel top billede

Påskeudfordring til dig: Kan du slå verdensrekorden i arkadespil?

Der er sat ny verdensrekord i at spille arkadespil. Se hvor langt den nykårede mester kom for 25 cent.

Den 9. april om morgenen puttede amerikaneren John Salter 25 cent i møntindkastet på en Armor Attack-arkademaskine.

Først 85 timer og 16 minutter måtte han kaste håndklædet i ringen og se teksten "game over" på skærmen.

Det er en ny verdensrekord i det længste spil på en arkademaskine.

I forbindelse med det lange spil satte John Salter i øvrigt også den højeste score, der er registreret på Armor Attack-maskinen.

Han sluttede med 2.211.990 point, hvilket er en forbedring af rekorden fra 1982 på 2.009.000 point.

Det skriver kotaku.com

Power nap foran kassen

For at holde den værste træthed fra døren tog John Salter power naps, mens maskinen brugte løs af hans opsparede pulje af ekstra-liv.

Armor Attack er et skydespil med et oppefra-ned-perspektiv, hvor spilleren skal styre en jeep, mens der fyres løs på helikoptere og kampvogne.

Spillet er udviklet af Cinematronics, og kom i arkadeform i 1980. Det blev også til en spilkonsolversion til Vectrex i 1982.

I videoen nedenfor kan du se en anmeldelse af spillet.

Kult-fænomen

De fleste forbinder nok arkadespillene med den fedtede tåge af friture-os på den lokale grillbar, men det er faktisk blevet lidt af et kult-fænomen, at spille på de store maskiner.

I 2010 blev der eksempelvis sat point-rekord på arkadeklassikeren Asteroids efter 58 timers spil og sidste år blev Missile Command-rekorden slået efter et 56-timers maraton.

Det var også i 2013, at den tidligere rekord fandt sted.

George Leutz tilbragte 84 timer og 50 minutter i streg foran Q*Bert-kassen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.