Artikel top billede

Påskeudfordring til dig: Kan du slå verdensrekorden i arkadespil?

Der er sat ny verdensrekord i at spille arkadespil. Se hvor langt den nykårede mester kom for 25 cent.

Den 9. april om morgenen puttede amerikaneren John Salter 25 cent i møntindkastet på en Armor Attack-arkademaskine.

Først 85 timer og 16 minutter måtte han kaste håndklædet i ringen og se teksten "game over" på skærmen.

Det er en ny verdensrekord i det længste spil på en arkademaskine.

I forbindelse med det lange spil satte John Salter i øvrigt også den højeste score, der er registreret på Armor Attack-maskinen.

Han sluttede med 2.211.990 point, hvilket er en forbedring af rekorden fra 1982 på 2.009.000 point.

Det skriver kotaku.com

Power nap foran kassen

For at holde den værste træthed fra døren tog John Salter power naps, mens maskinen brugte løs af hans opsparede pulje af ekstra-liv.

Armor Attack er et skydespil med et oppefra-ned-perspektiv, hvor spilleren skal styre en jeep, mens der fyres løs på helikoptere og kampvogne.

Spillet er udviklet af Cinematronics, og kom i arkadeform i 1980. Det blev også til en spilkonsolversion til Vectrex i 1982.

I videoen nedenfor kan du se en anmeldelse af spillet.

Kult-fænomen

De fleste forbinder nok arkadespillene med den fedtede tåge af friture-os på den lokale grillbar, men det er faktisk blevet lidt af et kult-fænomen, at spille på de store maskiner.

I 2010 blev der eksempelvis sat point-rekord på arkadeklassikeren Asteroids efter 58 timers spil og sidste år blev Missile Command-rekorden slået efter et 56-timers maraton.

Det var også i 2013, at den tidligere rekord fandt sted.

George Leutz tilbragte 84 timer og 50 minutter i streg foran Q*Bert-kassen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere