Artikel top billede

Lanceringsdato for Surface Pro 3 offentliggjort: Så snart kan du købe den

For et par måneder siden offentliggjorde Microsoft sin seneste Surface-model, Surface Pro 3. Nu er der kommet en dansk lanceringsdato og priser.

"Tredje gang er lykkens gang" lyder det gamle mundheld.

I hvert fald kommer Microsoft med sit tredje Surface Pro-produkt, som adresserer en del af de problemer, som tidligere Surfaceudgaver har haft: Tykkelsen, bedre skærmratio, længere batterilevetid og så videre.

I hvert fald hvis man skal tro Microsoft. Og nu er der så kommet en endelig dansk lanceringsdato sammen med de endelige vejledende udsalgspriser fra Microsoft.

Den 28. august bliver Surface Pro 3 sat på hylderne. Og priserne er på samme prisniveau, som de tidligere Surface-produkter har haft.

Surface Pro 3, Intel Core i3 / 64 GB: 6.199,- kroner
Surface Pro 3, Intel Core i5 / 128 GB: 7.799,- kroner
Surface Pro 3, Intel Core i5 / 256 GB: 10.049,- kroner
Surface Pro 3, Intel Core i7 / 256 GB: 11.999,- kroner
Surface Pro 3, Intel Core i7 / 512 GB: 15.149,- kroner
Dockingstation til Surface Pro 3: 1.579,- kroner (tilgængelig fra september)

Godt modtaget i udlandet
Prisen er næsten identisk med en tidligere omtalt pris for den tynde computer, hvilket altså bliver 7.799 kroner for den model, der nok bliver mest populær: i5/128 gigabyte.

Husk dog lige, at der samtidig skal et typecover til, da en Surface er nærmest ubrugelig uden. Det er 1.029 kroner oven i prisen.

Det store udland med blandt andet USA og England har allerede haft Surface Pro 3 i et stykke tid, og der har anmeldelserne været gode og positive for Microsofts tablet-hybrid.

Blandt andet skulle den nye kickstand være et betydeligt plus på den også noget tyndere Surface Pro 3.

Her på redaktionen er vi klar med en anmeldelse omkring lanceringstidspunktet.

Læs også:

Det siger eksperterne: Så god er er Surface Pro 3

Microsoft offentliggør ny og endnu tyndere Surface Pro

Det koster en Surface Pro 3 - og dens nærmeste konkurrenter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Ny dansk Oracle-topchef vil sætte skub i den store cloud-udrulning: Vil have flere Oracle-kunder over på cloud
Cloud skal fylde en større del af forretningen hos Oracle Danmark. Ny landechef Marc Jardorf har som hovedprioritet at sikre, at flest mulige kunder kommer med over på den cloud-udrulning, der har præget den amerikanske it-gigant de senere år. " Vi har alle produkterne nu," siger han til Computerworld. Se hans plan her.
Computerworld
Apple præsenterer iPhone 13 og iPhone 13 Pro - se dem her
Snart kan du få fingre i den nye iPhone 13 og iPhone 13 Pro. Bliv klogere på de to helt nye iPhones her.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Ryk VMware i skyen og kom videre på den digitale rejse
Det er blevet langt lettere at rykke dit VMware-miljø til Microsoft Azure – få den korte og præcise forklaring her.