Artikel top billede

Softwaren i denne boks kan ikke finde ud af at snakke fornuftigt sammen med Ciscos servere. Så indtil videre er der sat stop for leverancerne.

Softwarebøvl sender Cisco-storage i skammekrogen

Cisco har midlertidigt stoppet leveringen af nyt højprofileret storage-produkt. Danske kunder bliver ikke ramt, lyder det fra Cisco, som lover en løsning sammen med næste softwareopdatering.

Netværks- og servergiganten Cisco har midlertidigt stoppet for leverancen af sit storage-produkt UCS Invicta, efter at flere kunder har haft problemer med at få systemet til at virke optimalt.

En talsmand for Cisco i USA siger til amerikansk CRN, at en række kunder har "oplevet kvalitetsproblemer (quality issues, red.)ved deployment", som betyder, at produktet "ikke lever op til Ciscos kvalitetsstandarder". Det har fået Cisco til sætte leverancerne på pause, indtil videre frem til slutningen af denne måned.

Ifølge det amerikanske medie CRN har Cisco problemer med at få sin serversoftware til at fungere optimalt sammen med det flash-baserede produkt, når kunder skal skalere deres løsninger til et stor antal brugere.

Efter den offentlige medieomtale har Cisco sendt en orientering ud til sine forhandlere over hele verden. Her fremgår det, at leverancerne kommer i gang igen senere i denne måned. Problemerne med skalering vil dog først være endeligt løst i løbet af oktober.

Herhjemme venter de første kunder på at få leveret det fejlramte storage-produkt. Men ifølge salgschef Poul Piester fra Cisco Danmark vil danske kunder ikke mærke noget til leverings-stoppet.

"Vi har nogle ordrer på UCS Invicta, som vi skal levere i november engang, så det er jeg ikke nervøs for giver problemer for kunderne," siger Poul Piester.

Cisco har traditionelt været stærke på netværksprodukter, men har de seneste år bevæget sig ind på server-storage-området.

Sidste efterår opkøbte Cisco virksomheden Whiptail, som man nu markedsfører under brandet UCS Invicta, der er en vigtig del af Ciscos satsning på integrerede server-storage- og netværksløsninger.

Læs også:

Cisco på vej med massiv nedskæring: Otte procent af de ansatte skal væk

Nye varer på hylderne giver kanonvækst for Hitachi




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere