Artikel top billede

Softwaren i denne boks kan ikke finde ud af at snakke fornuftigt sammen med Ciscos servere. Så indtil videre er der sat stop for leverancerne.

Softwarebøvl sender Cisco-storage i skammekrogen

Cisco har midlertidigt stoppet leveringen af nyt højprofileret storage-produkt. Danske kunder bliver ikke ramt, lyder det fra Cisco, som lover en løsning sammen med næste softwareopdatering.

Netværks- og servergiganten Cisco har midlertidigt stoppet for leverancen af sit storage-produkt UCS Invicta, efter at flere kunder har haft problemer med at få systemet til at virke optimalt.

En talsmand for Cisco i USA siger til amerikansk CRN, at en række kunder har "oplevet kvalitetsproblemer (quality issues, red.)ved deployment", som betyder, at produktet "ikke lever op til Ciscos kvalitetsstandarder". Det har fået Cisco til sætte leverancerne på pause, indtil videre frem til slutningen af denne måned.

Ifølge det amerikanske medie CRN har Cisco problemer med at få sin serversoftware til at fungere optimalt sammen med det flash-baserede produkt, når kunder skal skalere deres løsninger til et stor antal brugere.

Efter den offentlige medieomtale har Cisco sendt en orientering ud til sine forhandlere over hele verden. Her fremgår det, at leverancerne kommer i gang igen senere i denne måned. Problemerne med skalering vil dog først være endeligt løst i løbet af oktober.

Herhjemme venter de første kunder på at få leveret det fejlramte storage-produkt. Men ifølge salgschef Poul Piester fra Cisco Danmark vil danske kunder ikke mærke noget til leverings-stoppet.

"Vi har nogle ordrer på UCS Invicta, som vi skal levere i november engang, så det er jeg ikke nervøs for giver problemer for kunderne," siger Poul Piester.

Cisco har traditionelt været stærke på netværksprodukter, men har de seneste år bevæget sig ind på server-storage-området.

Sidste efterår opkøbte Cisco virksomheden Whiptail, som man nu markedsfører under brandet UCS Invicta, der er en vigtig del af Ciscos satsning på integrerede server-storage- og netværksløsninger.

Læs også:

Cisco på vej med massiv nedskæring: Otte procent af de ansatte skal væk

Nye varer på hylderne giver kanonvækst for Hitachi
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Danske militær-officerers fagforening ramt af hackerangreb: Cpr-numre og helbredsdata på 5.000 medlemmer kan være lækket
5.000 medarbejdere og medlemmer af danske officerrs fagforbund, HOD, kan have fået lækket cpr-numre, helbredsdata og oplysninger om privatøkonomi og strafbare forhold på det mørke internet. HOD ved efter en måneds venten på Center for Cybersikkerhed stadig ikke, hvad der er sket efter hackerangreb på organisationen.
Computerworld
Apple præsenterer iPhone 13 og iPhone 13 Pro - se dem her
Snart kan du få fingre i den nye iPhone 13 og iPhone 13 Pro. Bliv klogere på de to helt nye iPhones her.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.