Artikel top billede

Softwaren i denne boks kan ikke finde ud af at snakke fornuftigt sammen med Ciscos servere. Så indtil videre er der sat stop for leverancerne.

Softwarebøvl sender Cisco-storage i skammekrogen

Cisco har midlertidigt stoppet leveringen af nyt højprofileret storage-produkt. Danske kunder bliver ikke ramt, lyder det fra Cisco, som lover en løsning sammen med næste softwareopdatering.

Netværks- og servergiganten Cisco har midlertidigt stoppet for leverancen af sit storage-produkt UCS Invicta, efter at flere kunder har haft problemer med at få systemet til at virke optimalt.

En talsmand for Cisco i USA siger til amerikansk CRN, at en række kunder har "oplevet kvalitetsproblemer (quality issues, red.)ved deployment", som betyder, at produktet "ikke lever op til Ciscos kvalitetsstandarder". Det har fået Cisco til sætte leverancerne på pause, indtil videre frem til slutningen af denne måned.

Ifølge det amerikanske medie CRN har Cisco problemer med at få sin serversoftware til at fungere optimalt sammen med det flash-baserede produkt, når kunder skal skalere deres løsninger til et stor antal brugere.

Efter den offentlige medieomtale har Cisco sendt en orientering ud til sine forhandlere over hele verden. Her fremgår det, at leverancerne kommer i gang igen senere i denne måned. Problemerne med skalering vil dog først være endeligt løst i løbet af oktober.

Herhjemme venter de første kunder på at få leveret det fejlramte storage-produkt. Men ifølge salgschef Poul Piester fra Cisco Danmark vil danske kunder ikke mærke noget til leverings-stoppet.

"Vi har nogle ordrer på UCS Invicta, som vi skal levere i november engang, så det er jeg ikke nervøs for giver problemer for kunderne," siger Poul Piester.

Cisco har traditionelt været stærke på netværksprodukter, men har de seneste år bevæget sig ind på server-storage-området.

Sidste efterår opkøbte Cisco virksomheden Whiptail, som man nu markedsfører under brandet UCS Invicta, der er en vigtig del af Ciscos satsning på integrerede server-storage- og netværksløsninger.

Læs også:

Cisco på vej med massiv nedskæring: Otte procent af de ansatte skal væk

Nye varer på hylderne giver kanonvækst for Hitachi
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hvordan understøtter du den samlede værdikæde og skaber den optimale kundeoplevelse i engros eller retail?

Vi stiller skarpt på mulighederne for at optimere alle led på tværs af din værdikæde og tilhørende salgskanaler samtidigt med, at du styrker både indtjeningen og kundeoplevelsen. Du får inspiration til, hvordan du kan arbejde med at binde salgskanaler sammen og sikre, at der er styr på den bagvedliggende logistik, produkt- og stamdata, prissætning services osv.

29. november 2023 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere