Artikel top billede

TDC klar med iPhone 6 om to uger - men er tavs om antallet

Om få uger får danskerne adgang til de nye iPhones. Men der er uvished om, hvor mange telefoner der kommer til Danmark.

Allerede om 14 dage kan danskerne få fingre i Apples to nye telefoner - iPhone 6 og iPhone 6 Plus.

Det bekræfter det danske teleselskab TDC, der fra og med den 26. september vil sælge de to nye telefoner.

Tidligere har Apple oplyst på sin hjemmeside, at virksomhedens nye telefoner kan "bestilles" fra den 26. september, men TDC bekræfter nu over for Computerworld, at telefonen også vil blive fysisk tilgængelig fra og med denne dag. 

Det er dog uvist, hvor mange kunder der rent faktisk vil kunne få adgang til telefonen på lanceringsdagen. For TDC ønsker ikke at oplyse til Computerworld, hvor mange telefoner der bliver sat til salg ved lanceringen. 

"Denne type oplysninger hører ind under kategorien forventede salgstal, og det er noget, som vi af konkurrencemæssige årsager ikke kan oplyse," siger Mette Marie Rasmussen, der er kommunikationsrådgiver hos TDC.

Det vil sige, at kunder, der stiller sig i kø foran jeres butikker, ikke kan vide, om I har 50 eller 10.000 telefoner på lager? 

"Nej, det kan de ikke vide. Men mit gæt vil dog være, at vi nok får flere end 50 hjem."

Men ville det ikke være god service at oplyse forbrugerne om det, hvis der er et begrænset antal telefoner til rådighed?

"Tjo, men det kan vi ikke oplyse af konkurrencemæssige hensyn," siger hun.

Uvished om midnatsåbning

Da iPhone 5 blev lanceret i Danmark for to år siden, valgte flere telebutikker at holde midnatsåbent, men Mette Marie Rasmussen oplyser, at TDC endnu ikke har taget beslutning om, hvorvidt det vil være tilfældet ved lanceringen af de nye iPhones. 

Apple præsenterede de to nye iPhones ved en stor præsentation i Californien tidligere på ugen.

Begge telefoner får en betydeligt større skærm end de tidligere iPhone-modeller. Den største af de to, iPhone 6 Plus, får en skærm på 5,5 tommer, mens lillebroderen, Phone 6, får en skærm på 4,7 tommer.

Derudover bliver begge telefoner både tyndere og hurtigere end de forrige modeller, og de får tilmed indbygget en NFC-chip, der gør det muligt at bruge dem til mobilbetalinger.

Uden abonnement vil den billigste iPhone, iPhone 6 med 16 gb hukommelse, komme til at koste 5.199 kroner, mens den dyreste, iPhone 6 Plus med 128 gb, kommer til at koste 7.599 kroner. 

Læs også:

Mød Apples to nye iPhones

Overblik: Her er specs på iPhone 6 - og ni andre smartphones 

Her er alle højdepunkterne fra Apples store præsentation
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere