Artikel top billede

TDC klar med iPhone 6 om to uger - men er tavs om antallet

Om få uger får danskerne adgang til de nye iPhones. Men der er uvished om, hvor mange telefoner der kommer til Danmark.

Allerede om 14 dage kan danskerne få fingre i Apples to nye telefoner - iPhone 6 og iPhone 6 Plus.

Det bekræfter det danske teleselskab TDC, der fra og med den 26. september vil sælge de to nye telefoner.

Tidligere har Apple oplyst på sin hjemmeside, at virksomhedens nye telefoner kan "bestilles" fra den 26. september, men TDC bekræfter nu over for Computerworld, at telefonen også vil blive fysisk tilgængelig fra og med denne dag. 

Det er dog uvist, hvor mange kunder der rent faktisk vil kunne få adgang til telefonen på lanceringsdagen. For TDC ønsker ikke at oplyse til Computerworld, hvor mange telefoner der bliver sat til salg ved lanceringen. 

"Denne type oplysninger hører ind under kategorien forventede salgstal, og det er noget, som vi af konkurrencemæssige årsager ikke kan oplyse," siger Mette Marie Rasmussen, der er kommunikationsrådgiver hos TDC.

Det vil sige, at kunder, der stiller sig i kø foran jeres butikker, ikke kan vide, om I har 50 eller 10.000 telefoner på lager? 

"Nej, det kan de ikke vide. Men mit gæt vil dog være, at vi nok får flere end 50 hjem."

Men ville det ikke være god service at oplyse forbrugerne om det, hvis der er et begrænset antal telefoner til rådighed?

"Tjo, men det kan vi ikke oplyse af konkurrencemæssige hensyn," siger hun.

Uvished om midnatsåbning

Da iPhone 5 blev lanceret i Danmark for to år siden, valgte flere telebutikker at holde midnatsåbent, men Mette Marie Rasmussen oplyser, at TDC endnu ikke har taget beslutning om, hvorvidt det vil være tilfældet ved lanceringen af de nye iPhones. 

Apple præsenterede de to nye iPhones ved en stor præsentation i Californien tidligere på ugen.

Begge telefoner får en betydeligt større skærm end de tidligere iPhone-modeller. Den største af de to, iPhone 6 Plus, får en skærm på 5,5 tommer, mens lillebroderen, Phone 6, får en skærm på 4,7 tommer.

Derudover bliver begge telefoner både tyndere og hurtigere end de forrige modeller, og de får tilmed indbygget en NFC-chip, der gør det muligt at bruge dem til mobilbetalinger.

Uden abonnement vil den billigste iPhone, iPhone 6 med 16 gb hukommelse, komme til at koste 5.199 kroner, mens den dyreste, iPhone 6 Plus med 128 gb, kommer til at koste 7.599 kroner. 

Læs også:

Mød Apples to nye iPhones

Overblik: Her er specs på iPhone 6 - og ni andre smartphones 

Her er alle højdepunkterne fra Apples store præsentation
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere