Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

Atea genopliver dødsdømte TDC Erhvervscentre med overraskende plan

Danmarks største it-forhandler samler resterne op efter TDC, der tidligere har opsagt 60 partneraftaler rundt omkring i landet - herunder aftalen med Atea.

Atea blev for nogle måneder siden ramt af TDC's beslutning om at opsige 60 partneraftaler rundt omkring i landet.

TDC lagde nye, strammere vilkår frem på bordet til Atea, og Atea måtte gå i tænkeboksen for at overveje, om det overhovedet var noget, it-forhandleren ville gå med på.

Nu meddeler Atea, at koncernen indgår et samarbejde med 14 erhvervscentre, så de fra den 1. marts bliver forhandlere af Ateas produkter og løsninger.

"Vi er af den overbevisning, at kunderne er interesserede i at møde deres it-leverandør lokalt. Da TDC for nylig opsagde partnerskabet både med de lokale erhvervscentre og med Atea, lukkede det en dør for os og åbnede 14 nye," udtaler direktør Søren Jensen, Future Business i Atea.

"Aftalen vil sikre fremtiden og mange arbejdspladser for de opsagte TDC Erhvervscentre, og samtidig bliver Ateas lokale forankring markant styrket," skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Det er hensigten, at de 14 nye Atea erhvervscentre skal være stedet, hvor de små og mellemstore virksomheder kan få rådgivning om valg af it-løsninger.

"Det betyder, at centrenes hidtidige fokus på mobilløsninger udvides til en rolle som full-service partner for kunderne."

Derfor opsagde TDC aftalerne

Det vakte stor opsigt, da TDC i efteråret opsagde 60 partneraftaler rundt omkring i landet, så selskabet gik fra 65 partnere til blot fem.

Henrik Kauffmann, underdirektør i TDC Erhverv med ansvar for partnere, har forklaret til Computerworld, at "kunderne blev forvirrede af, at de blev kontaktet fra alle mulige forskellige partnere og for den sags skyld også af TDC - og der var ikke nogen koordination omkring det."

"TDC kan ikke leve med, at det giver dårlige kundeoplevelser, at vi ligger og nærmest spammer vores kunder," sagde Henrik Kauffmann til Computerworld.

Der var tidligere 29 TDC Erhvervscentre i Danmark, drevet af 18 partnere. De fem partnere, der fortsætter, kommer kun til at drive 13 TDC Erhvervscentre.

Samtidig blev en stribe andre partnere også ramt af TDC's beslutning - herunder altså Danmarks største it-forhandler, Atea.

"Vi havde ikke noget ønske om at opsige det samarbejde, vi havde med TDC som erhvervspartner, for vi var faktisk meget godt tilfreds med det," sagde administrerende direktør Morten Felding til Computerworld.

"Nu har de så sat nogle nye konditioner op for, hvordan man skal indgå i det koncept, og det har vi ikke taget stilling til endnu.

"Det er meget muligt, at vi siger, at det så ikke er det koncept, at vi gerne vil," sagde Morten Felding fra Atea for et par måneder siden til Computerworld.

Læs også:

TDC opsagde 60 partneraftaler: Nu overvejer Atea fremtiden med TDC

TDC opsagde 60 partneraftaler: Kunderne blev spammet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere