Artikel top billede

Dansk it-firma vinder Microsofts verdensmesterskab i cloud

Global hæder til cloud-firmaet Adactit, som efter bare tre år nu er blevet kåret som verdens bedste Microsoft cloud-partner.

Direktør i cloud-forhandleren Adactit, Jesper Grønbæk, kan godt lægge sin pæneste skjorte i kufferten, når han i den kommende måned tager afsted til Microsofts årlige partnerkonference i Florida i USA.

Grønbæk og hans 20 mand store firma er nemlig netop blevet kåret som softwaregigantens bedste cloud-partner på globalt plan.

Derfor skal han ved næste måneds konference en tur op på scenen for at modtage prisen som vinder af Microsofts verdensmesterskab i cloud.

Jesper Grønbæk ser kåringen som en anerkendelse af, at Adactit ikke bare nøjes med at sælge produkter, men også hjælper kunderne med at udnytte alle dele af Microsofts cloud-teknologi.

"Vi ser hæderen som en bekræftelse på, at vi møder kunderne på den rigtige måde. For teknologien skal selvfølgelig implementeres rigtigt, men det er oftest kun 20 procent af processen. De resterende 80 procent handler om at forstå kundernes forretning og sikre en ordentlig ibrugtagning fra vision til reel forankring," siger Jesper Grønbæk.

Sørger for at kunderne også bruger teknologien

Det er også grunden til, at Adacits flok af medarbejdere udover teknikere og udviklere også tæller konsulenter med speciale i forandringsledelse, fortæller Jesper Grønbæk.

"Vi prøver at undgå at blive et it-firma, der bare installerer noget software og nogle systemer og så går sin vej igen. Vi er rigtigt gode til at sikre, at teknologien bliver brugt, som den er tiltænkt. Så vi arbejder sammen med kunderne forandringsledelse og forankring af vore løsninger, så teknologien understøtter kundernes hverdag," siger han.

Hvilke personer er det så, I taler med hos kunderne?

"Det er faktisk oftere folk, der har ansvar for kundens forretning. Det kan være i HR, kommunikation eller den øvrige forretning, men selvfølgelig taler vi også med de visionære CIO'er."

Hvad taler I med dem om?

"Det handler om kundens forretning, og hvordan deres medarbejdere i forskellige afdelinger arbejder, og hvor de kan finde de største forbedringspotentialer i de forretningsprocesser som teknologien kan understøtte."

Det er kun godt tre år siden, at Jesper Grønbæk stiftede Adactit, som fra dag et har fokuseret et hundrede procent på at levere Microsofts cloud-løsninger som Office 365 og Yammer.

Han kom dengang direkte fra jobbet som ansvarlig for Microsoft danske cloud-forretning.

Undervejs har han allieret sig med de to af softwaregigantens danske koryfæer, den tidligere direktør i Microsoft Danmark Jørgen Bardenfleth, som står i spidsen for Adactits bestyrelse, og Klaus Holse, som i mere end 10 år har haft en række topposter i Microsoft - blandt andet som øverste chef for Vesteuropa.

Jesper Grønbæk lægger ikke skjul på, at hæderen fra Microsoft styrker hans ambitioner for Adactit, som i 2014 kom ud med et overskud før skat på 800.000 kroner

"Lige nu tjener vi ikke boksen på vores forretning, men vi gør det rigtige. Vi vil gerne være 100 mand og komme ud på det internationale marked med vores egenudviklede apps. Så vi er superambitiøse og har foden på speederen," siger Jesper Grønbæk.


Læs også:[/b]

Microsoft svinger pisken: Flere kunder skal op i skyen

Danske Microsoft-chefer forsvinder op i skyen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Claus Thorsgaard skal sætte gang i væksten som ny CEO: Her er hovedopgaverne som topchef i Luxion
Den tidligere Conscia-topchef Claus Thorsgaard skal nu sætte gang i væksten hos den danske it-virksomhed Luxion. "Luxion har et kæmpe uudnyttet potentiale. Ordrerne vælter ind ad døren uden en aktiv salgsindsats, så hvis vi begynder at fokusere på det, så skulle det gerne gå endnu bedre," siger den nye direktør til Computerworld.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.