Artikel top billede

Her kan du købe Apple Watch på fredag

Opdateret: Du vil kun kunne købe Apple Watch få steder, når det sættes til salg i Danmark på fredag.

Apples nye ur kommer til Danmark på fredag. En del af salget ser ud til at komme til foregå online, fordi Apple ikke har sine egne fysiske butikker i Danmark.

Men det bliver dog muligt at købe uret fysisk hos Apple-forhandleren Humac, der er Apples eneste såkaldte "Premium Reseller i Danmark".

Det bekræfter Humacs danske landechef Michael Bech.

"Vi får Apple Watch til salg i alle 20 butikker klokken 10 fredag morgen. Vi ved endnu ikke præcis, hvor mange enheder vi får til salg, men vi har fået lovning på, at vi kan sælge det på fredag," siger Michael Bech til Computerworld.

Apple Watch også blive solgt hos Elgiganten, men i modsætning til Humac vil Elgiganten i første omgang kun sælge uret på nettet. 

Senere på året vil Apple Watch dog også blive tilgængeligt i butikkerne, oplyser Elgiganten til Computerworld.

"Vi er glade for at kunne tilbyde Apple Watch fra på fredag 25. september i vores onlinebutik på Elgiganten.dk. Vi ser frem til at kunne udbyde Apple Watch i vores varehuse til endnu flere kunder inden jul," oplyser Michael West, salgschef i Elgiganten, i en mail til Computerworld.

Elektronikkæden Computercity vil ligeledes sælge Apple Watch på nettet fredag morgen.

Senere på året vil uret komme til salg i kædens 10 fysiske butikker i Danmark, oplyser indkøbschef hos Computercity, Jakob Svendsen, i en e-mail til Computerworld.  

Power: Vi kæmper for at få uret
Hos Expert, der også ejer den ny-etablerede elektronikkæde Power, arbejdes der stadigvæk på at få lov til at sælge Apple Watch.

Men det er endnu uvist, hvornår virksomheden får uret til salg, oplyser salgsdirektør Mogens Betzer til Computerworld

"Vi kæmper stadigvæk for at få Apple Watch til salg. Vi er med på "listen", men vi har endnu ikke fået allokeret nogle ure. Derfor er det ikke sikkert, at vi kan være med fra begyndelsen, når Apple Watch sættes til salg på fredag. Vi arbejder stadigvæk på det, men vi kan altså ikke garantere det," siger Mogens Betzer. 

Computerworld har forgæves forsøgt at få en kommentar fra F-Group, der er ejer af elektronikkæden Fona. 

Denne artikel er efter publiceringen blevet opdateret med kommentarer fra Humac og Computercity.

Læs også: 
Uret kommer til Danmark: Apple Watch klar 25. september

Dansk Apple Watch-lancering fuldstændigt mørkelagt: Kendt Apple-forhandler helt på bar bund
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud & Enterprise Architecture

Blive klogere på cloud i en virkelighed, hvor selv de mest stringente it-landskaber har det med at knopskyde over tid. Ny services, nye teknologiske muligheder og stigende interne forventninger gør, at data, processer og applikationer ofte er fordelt ud over flere leverandører og leverancemodeller.

14. december 2022 | Læs mere


People Tech 2022 – der hvor HR møder IT

People Tech 2022 er stedet for dig, som arbejder med HR eller med it-løsninger til HR-branchen. Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk. Bliv inspireret af andre virksomheders konkrete erfaringer, og hvad eksperterne mener om de store linjer inden for digitaliseringen af ​​HR.

15. december 2022 | Læs mere


Strategisk it-sikkerhedsdag: Få styr på trusselsbilledet og beredskabet

På denne strategiske it-sikkerhedsdag samler vi trådene i tre spor, hvor kompetente oplægsholdere deler deres erfaringer med dig omkring, hvordan du prioriterer dine ressourcer og bliver i stand til at håndterer de ellers umiddelbart modsatrettede krav og forventninger.

24. januar 2023 | Læs mere