Artikel top billede

Her kan du købe Apple Watch på fredag

Opdateret: Du vil kun kunne købe Apple Watch få steder, når det sættes til salg i Danmark på fredag.

Apples nye ur kommer til Danmark på fredag. En del af salget ser ud til at komme til foregå online, fordi Apple ikke har sine egne fysiske butikker i Danmark.

Men det bliver dog muligt at købe uret fysisk hos Apple-forhandleren Humac, der er Apples eneste såkaldte "Premium Reseller i Danmark".

Det bekræfter Humacs danske landechef Michael Bech.

"Vi får Apple Watch til salg i alle 20 butikker klokken 10 fredag morgen. Vi ved endnu ikke præcis, hvor mange enheder vi får til salg, men vi har fået lovning på, at vi kan sælge det på fredag," siger Michael Bech til Computerworld.

Apple Watch også blive solgt hos Elgiganten, men i modsætning til Humac vil Elgiganten i første omgang kun sælge uret på nettet. 

Senere på året vil Apple Watch dog også blive tilgængeligt i butikkerne, oplyser Elgiganten til Computerworld.

"Vi er glade for at kunne tilbyde Apple Watch fra på fredag 25. september i vores onlinebutik på Elgiganten.dk. Vi ser frem til at kunne udbyde Apple Watch i vores varehuse til endnu flere kunder inden jul," oplyser Michael West, salgschef i Elgiganten, i en mail til Computerworld.

Elektronikkæden Computercity vil ligeledes sælge Apple Watch på nettet fredag morgen.

Senere på året vil uret komme til salg i kædens 10 fysiske butikker i Danmark, oplyser indkøbschef hos Computercity, Jakob Svendsen, i en e-mail til Computerworld.  

Power: Vi kæmper for at få uret
Hos Expert, der også ejer den ny-etablerede elektronikkæde Power, arbejdes der stadigvæk på at få lov til at sælge Apple Watch.

Men det er endnu uvist, hvornår virksomheden får uret til salg, oplyser salgsdirektør Mogens Betzer til Computerworld

"Vi kæmper stadigvæk for at få Apple Watch til salg. Vi er med på "listen", men vi har endnu ikke fået allokeret nogle ure. Derfor er det ikke sikkert, at vi kan være med fra begyndelsen, når Apple Watch sættes til salg på fredag. Vi arbejder stadigvæk på det, men vi kan altså ikke garantere det," siger Mogens Betzer. 

Computerworld har forgæves forsøgt at få en kommentar fra F-Group, der er ejer af elektronikkæden Fona. 

Denne artikel er efter publiceringen blevet opdateret med kommentarer fra Humac og Computercity.

Læs også: 
Uret kommer til Danmark: Apple Watch klar 25. september

Dansk Apple Watch-lancering fuldstændigt mørkelagt: Kendt Apple-forhandler helt på bar bund
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere