Artikel top billede

Her kan du købe Apple Watch på fredag

Opdateret: Du vil kun kunne købe Apple Watch få steder, når det sættes til salg i Danmark på fredag.

Apples nye ur kommer til Danmark på fredag. En del af salget ser ud til at komme til foregå online, fordi Apple ikke har sine egne fysiske butikker i Danmark.

Men det bliver dog muligt at købe uret fysisk hos Apple-forhandleren Humac, der er Apples eneste såkaldte "Premium Reseller i Danmark".

Det bekræfter Humacs danske landechef Michael Bech.

"Vi får Apple Watch til salg i alle 20 butikker klokken 10 fredag morgen. Vi ved endnu ikke præcis, hvor mange enheder vi får til salg, men vi har fået lovning på, at vi kan sælge det på fredag," siger Michael Bech til Computerworld.

Apple Watch også blive solgt hos Elgiganten, men i modsætning til Humac vil Elgiganten i første omgang kun sælge uret på nettet. 

Senere på året vil Apple Watch dog også blive tilgængeligt i butikkerne, oplyser Elgiganten til Computerworld.

"Vi er glade for at kunne tilbyde Apple Watch fra på fredag 25. september i vores onlinebutik på Elgiganten.dk. Vi ser frem til at kunne udbyde Apple Watch i vores varehuse til endnu flere kunder inden jul," oplyser Michael West, salgschef i Elgiganten, i en mail til Computerworld.

Elektronikkæden Computercity vil ligeledes sælge Apple Watch på nettet fredag morgen.

Senere på året vil uret komme til salg i kædens 10 fysiske butikker i Danmark, oplyser indkøbschef hos Computercity, Jakob Svendsen, i en e-mail til Computerworld.  

Power: Vi kæmper for at få uret
Hos Expert, der også ejer den ny-etablerede elektronikkæde Power, arbejdes der stadigvæk på at få lov til at sælge Apple Watch.

Men det er endnu uvist, hvornår virksomheden får uret til salg, oplyser salgsdirektør Mogens Betzer til Computerworld

"Vi kæmper stadigvæk for at få Apple Watch til salg. Vi er med på "listen", men vi har endnu ikke fået allokeret nogle ure. Derfor er det ikke sikkert, at vi kan være med fra begyndelsen, når Apple Watch sættes til salg på fredag. Vi arbejder stadigvæk på det, men vi kan altså ikke garantere det," siger Mogens Betzer. 

Computerworld har forgæves forsøgt at få en kommentar fra F-Group, der er ejer af elektronikkæden Fona. 

Denne artikel er efter publiceringen blevet opdateret med kommentarer fra Humac og Computercity.

Læs også: 
Uret kommer til Danmark: Apple Watch klar 25. september

Dansk Apple Watch-lancering fuldstændigt mørkelagt: Kendt Apple-forhandler helt på bar bund
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere