Artikel top billede

Philips vil meget hellere sælge dig et fjernsyn med indbygget diskokugle end et krumt fjernsyn.

Philips dropper de buede fjernsyn efter elendige salgstal: "Det var mest en gimmick"

Tre år med elendige salgstal får nu endelig Philips til at trække stikket på de buede fjernsyn, som firmaet selv betegner som en gimimck. Men der er selvfølgelig noget, du skal købe i stedet.

Det buede fjernsyn blev præsenteret som den nye revolution i tv-verden for tre år siden. Siden er det gået mildt sagt elendigt for de krumme skærme.

Sidste år udgjorde buede fjernsyn kun sørgelige fire procent af alle solgte fjernsyn i Danmark, og situationen er lignende i resten af norden.

Det får nu en af de største tv-leverandører i Danmark til helt at skrotte buede fjernsyn i norden. Og  der er ikke tale om en kærlig afsked.

"Hvis vi skal være helt ærlige, så var buede tv en designgimmick og aldrig noget, forbrugerne rigtigt tog til sig. Derfor tager vi konsekvensen og lader det udgå i Norden," siger nordisk direktør for firmaet bag Philips, TP Vision, Henrik Kyhl.

Direktøren benytter gravtalen til at lovprise Philips ambilight system, som firmaet tilfældigvis er eneste leverandør af.

Ingen overraskelse

Det er ikke nødvendigvis den største overraskelse, at Henrik Kyhl benytter gravtalen til at slå på tromme for Philips ambilight fjernsyn.

Det gjorde han allerede sidste år, hvor han lå i hård konkurrence med de andre tv-producenter på IFA-messen om at rose sit eget fjernsyn højest, mens han lagde afstand til alt, hvad konkurrenterne kunne levere.

Og det er jo også sjovere, hvis kunderne kan overbevises om at købe en vare, som du er den eneste, der sælger.

Læs også: Vild uenighed om fremtidens fjernsyn: Hvad skal der satses på?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere