Artikel top billede

Philips vil meget hellere sælge dig et fjernsyn med indbygget diskokugle end et krumt fjernsyn.

Philips dropper de buede fjernsyn efter elendige salgstal: "Det var mest en gimmick"

Tre år med elendige salgstal får nu endelig Philips til at trække stikket på de buede fjernsyn, som firmaet selv betegner som en gimimck. Men der er selvfølgelig noget, du skal købe i stedet.

Det buede fjernsyn blev præsenteret som den nye revolution i tv-verden for tre år siden. Siden er det gået mildt sagt elendigt for de krumme skærme.

Sidste år udgjorde buede fjernsyn kun sørgelige fire procent af alle solgte fjernsyn i Danmark, og situationen er lignende i resten af norden.

Det får nu en af de største tv-leverandører i Danmark til helt at skrotte buede fjernsyn i norden. Og  der er ikke tale om en kærlig afsked.

"Hvis vi skal være helt ærlige, så var buede tv en designgimmick og aldrig noget, forbrugerne rigtigt tog til sig. Derfor tager vi konsekvensen og lader det udgå i Norden," siger nordisk direktør for firmaet bag Philips, TP Vision, Henrik Kyhl.

Direktøren benytter gravtalen til at lovprise Philips ambilight system, som firmaet tilfældigvis er eneste leverandør af.

Ingen overraskelse

Det er ikke nødvendigvis den største overraskelse, at Henrik Kyhl benytter gravtalen til at slå på tromme for Philips ambilight fjernsyn.

Det gjorde han allerede sidste år, hvor han lå i hård konkurrence med de andre tv-producenter på IFA-messen om at rose sit eget fjernsyn højest, mens han lagde afstand til alt, hvad konkurrenterne kunne levere.

Og det er jo også sjovere, hvis kunderne kan overbevises om at købe en vare, som du er den eneste, der sælger.

Læs også: Vild uenighed om fremtidens fjernsyn: Hvad skal der satses på?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere