Artikel top billede

Skype ramt af kæmpenedbrud: Kan hverken sende eller modtage beskeder

Skype-platformen har været ramt af periodiske nedbrud siden mandag eftermiddag. En løsning er på vej.

Skype-platformen har siden mandag eftermiddag været ramt af periodiske nedbrud, der resulterer i, at brugere ikke kan oprette forbindelse til tjenesten.

Problemerne rammer kun gratis-versionen af Skype til forbrugere og ikke Skype for Business.

Fejlene ser ud til hovedsagelig at ramme i Europa, hvis man skal tro hjemmesiden Downdetector, hvor hundredevis af Skype-brugere siden tirsdag har meldt, at Skype har været nede i perioder.

Der indløb mange meldinger mandag eftermiddag, hvorefter antallet faldt. Tirsdag formiddag har antallet taget til igen i takt med, at Skype-brugerne er mødt på arbejde.

Fejlen betyder, at Skype uden held forsøger at oprette forbindelse, og at beskeder hverken kan modtages eller sendes.

Det skulle også give problemer for gruppeopkald, hvis du endelig kan forbinde til tjenesten.  

Fejlen er periodisk, og fra tid til anden kan man godt få lov til at sende en besked, og den rammer Skype på alle platforme.

Microsoft selv skriver på Skypes service-forum, Heartbeat, at selskabets teknikere er opmærksomhed fejlmeddelelserne, og at der i øjeblikket bliver arbejdet på sagen.

Læs også: Prøvekørsel af det nye Skype anno 2017: Nyt design og mere stabilitet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere