Artikel top billede

Skype ramt af kæmpenedbrud: Kan hverken sende eller modtage beskeder

Skype-platformen har været ramt af periodiske nedbrud siden mandag eftermiddag. En løsning er på vej.

Skype-platformen har siden mandag eftermiddag været ramt af periodiske nedbrud, der resulterer i, at brugere ikke kan oprette forbindelse til tjenesten.

Problemerne rammer kun gratis-versionen af Skype til forbrugere og ikke Skype for Business.

Fejlene ser ud til hovedsagelig at ramme i Europa, hvis man skal tro hjemmesiden Downdetector, hvor hundredevis af Skype-brugere siden tirsdag har meldt, at Skype har været nede i perioder.

Der indløb mange meldinger mandag eftermiddag, hvorefter antallet faldt. Tirsdag formiddag har antallet taget til igen i takt med, at Skype-brugerne er mødt på arbejde.

Fejlen betyder, at Skype uden held forsøger at oprette forbindelse, og at beskeder hverken kan modtages eller sendes.

Det skulle også give problemer for gruppeopkald, hvis du endelig kan forbinde til tjenesten.  

Fejlen er periodisk, og fra tid til anden kan man godt få lov til at sende en besked, og den rammer Skype på alle platforme.

Microsoft selv skriver på Skypes service-forum, Heartbeat, at selskabets teknikere er opmærksomhed fejlmeddelelserne, og at der i øjeblikket bliver arbejdet på sagen.

Læs også: Prøvekørsel af det nye Skype anno 2017: Nyt design og mere stabilitet




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital vækst 2024

På Digital Vækst 2024 bringer vi danske virksomheders organisation, forretning og data i spil samt spejler dem i det, som teknologipartnerne bringer til fadet. Konferencen bliver tætpakket med dygtige digitale ledere og frontkæmpere fra ind- og udland. De har én opgave på dagsordenen: At inspirere dig til at træffe de rigtige forretningsmæssige, teknologiske og strategiske valg i 2024, som kan sikre vækst for dig.

19. marts 2024 | Læs mere


Cyber Threats 2024: Sådan arbejder de IT-kriminelle – og sådan beskytter du dig

De cyberkriminelle har udviklet sig betydeligt, arbejder professionelt, fleksibelt og udnytter hinandens specifikke kompetencer – omtrent som en velsmurt koncern med klar ansvarsfordeling – og har ofte en klar politisk eller kommerciel motivation. Det stiller også nye krav til din tilgang til cybersikkerhed, og på Cyber Threats 2024 får du viden, som gør dig i stand til bedre at prioritere, planlægge og eksekvere en tidssvarende cybersikkerhedsstrategi.

20. marts 2024 | Læs mere


AI Impact Day: Har du styr på risiko og governance – og er du klar til AI Act?

AI og Machine Learning har for længst gjort sit indtog i centrale, kritiske forretningssystemer, og både udviklere, platformleverandører og koncerner er begyndt at udforske mulighederne. På dette eksklusive event dykker vi ned i AI's indflydelse på fremtidens forretnings- og IT-drift. Men vi ser også på, hvordan du mest effektivt arbejder med governance og risikostyring på dine AI-projekter.

21. marts 2024 | Læs mere