Artikel top billede

Skype ramt af kæmpenedbrud: Kan hverken sende eller modtage beskeder

Skype-platformen har været ramt af periodiske nedbrud siden mandag eftermiddag. En løsning er på vej.

Skype-platformen har siden mandag eftermiddag været ramt af periodiske nedbrud, der resulterer i, at brugere ikke kan oprette forbindelse til tjenesten.

Problemerne rammer kun gratis-versionen af Skype til forbrugere og ikke Skype for Business.

Fejlene ser ud til hovedsagelig at ramme i Europa, hvis man skal tro hjemmesiden Downdetector, hvor hundredevis af Skype-brugere siden tirsdag har meldt, at Skype har været nede i perioder.

Der indløb mange meldinger mandag eftermiddag, hvorefter antallet faldt. Tirsdag formiddag har antallet taget til igen i takt med, at Skype-brugerne er mødt på arbejde.

Fejlen betyder, at Skype uden held forsøger at oprette forbindelse, og at beskeder hverken kan modtages eller sendes.

Det skulle også give problemer for gruppeopkald, hvis du endelig kan forbinde til tjenesten.  

Fejlen er periodisk, og fra tid til anden kan man godt få lov til at sende en besked, og den rammer Skype på alle platforme.

Microsoft selv skriver på Skypes service-forum, Heartbeat, at selskabets teknikere er opmærksomhed fejlmeddelelserne, og at der i øjeblikket bliver arbejdet på sagen.

Læs også: Prøvekørsel af det nye Skype anno 2017: Nyt design og mere stabilitet




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere