Artikel top billede

(Foto: unsplash)

Forsvarets Efterretningstjeneste og otte andre danske arbejdspladser er på jagt efter skarpe it-analytikere

Her er en række spændende it-analyse-stillinger, der netop nu er ledige hos en række store danske virksomheder.

I denne uge har vi fokus på stillinger med en it-analysevinkel.

Vi har udvalgt ni spændende stillinger fra spændende danske virksomheder.

Læs mere her, bliv klogere på virksomhederne og find måske dit nye job hos enten Matas, Arla eller Forsvarets efterretningstjeneste.

1. DSA – Din sundhedsfaglige a-kasse søger en analyseansvarlig, København (16.april)

I Din Sundhedsfaglige A-kasse søger vi en dygtig analyseansvarlig, der kan bidrage til fortsat at styrke anvendelse af forretningsindsigter i data til gavn for vores markedsposition.

Du får ansvaret for at bearbejde, strukturere, analysere og visualisere data til brug for fortsat forretningsudvikling og ledelsesinformation.

Derudover skal du bidrage målrettet til vores interne og eksterne kommunikation.

Læs mere her.

2. Matas søger en digital analytiker, Allerød (16.april)

Som vores nye digitale analytiker bliver din primære opgave konstant at fokusere på at gøre kundeoplevelsen på matas.dk endnu bedre.

Med udgangspunkt i data har du et overblik over, hvor vi kan sætte ind med størst effekt, og du opfanger også, hvis et led i købsprocessen ikke leverer den ønskede oplevelse.

Læs mere her

3. Saxo Bank are looking for an Analyst, Hellerup (13.april)

Saxo Bank is looking for a business analyst to join our Big Data and Artificial Intelligence team.

The team supports the organization with data insight and ensures that we are data driven in all decision making and optimization throughout the client journey. In the daily work you will utilize our AI capabilities to support clients with tailored content, insights, and recommendations.

Read more here

4. BEC søger en dataanalytiker, Roskilde (26.april)

Jobbet er nyoprettet, og du vil i høj grad få mulighed for at præge rammerne i samarbejde med fire dygtige og engagerede kolleger i vores datateam.

Du får et spændende job, hvor et af dine fokusområder vil være at analysere og klassificere data, som er essentielt i forhold til compliance og BEC’s testmiljøer, men også til at understøtte BEC’s teknologidrevne innovation med for eksempel machine learning og artificial intelligence.

Læs mere her

5. FDC søger en analytisk proceskonsulent, Ballerup (22.april)

Du vil skulle drive procesanalyser, etablere performance tracking samt eksekvere interne analyser og herigennem understøtte en effektiv softwarevirksomhed.

Dit tværgående procesarbejde vil endvidere give dig en stor berøringsflade på alle niveauer i FDC.

Du skal være drivende på behovsanalyse, organisatorisk implementering, samt kommunikation omkring en række strategiske projekter, herunder kravindsamling, afvikling af workshops samt sparring med ledelsen omkring løsningsdesign og implementering.

Læs mere her

6. Forsvarets Efterretningstjeneste søger netværksanalytikere, København (15.april)

Som en del af Center for Cybersikkerhed er du med i fronten af Danmarks cyberforsvar.

Det er en spændende opgave, der følger den løbende udvikling på cyberområdet, og som derfor stiller store krav til vores medarbejdere.

Men hvis du er dedikeret og har lærelyst, kan Center for Cybersikkerhed tilbyde en spændende og alsidig arbejdsplads, som løser en meningsfuld opgave for Danmark.

Læs mere om jobbet her

7. Arla Foods are looking for an Analytics & Search Manager, Aarhus (3.maj)

As our new Analytics & Search manager, you will join six digital colleagues in our Digital department in Aarhus. Here, our mission is to connect our brands with our consumers through various digital platforms, ensuring commercial value creation.

The department is driving digital activities across marketing and sales in Arla Denmark which means that we collaborate closely with the entire organisation daily.

Read more about the job here

8. Bloom are looking for a Test Specialist & Business Analyst on behalf of Apoteka, Greve (15.maj)

We are recruiting on behalf of Apoteka. Your tasks will also be to challenge product owners and management views of customers’ needs and behaviors.

We expect that you will have an excellent ability to analyse the business domain as well as attain a superior overview of all the applications.

You must be able to develop a good dialogue with the developers to determine what are realistic targets from a development point of view

Read more here

9. Landbrugsstyrelsen søger en enhedschef for Data & Analyse (genopslag), København (15.april)

Vil du være med til at spille en central rolle i gennemførelsen af Landbrugsstyrelsens nye forretningsstrategi 'Nemt, enkelt, til tiden' og lede den enhed, der trækker styrelsen i en mere datadrevet, risikobaseret og udviklingsorienteret retning?

Enhedschefen i Landbrugsstyrelsens enhed Data & Analyse er ansvarlig for udviklingen, vedligeholdelse og understøttelse af styrelsens data warehouse og rapporteringsplatform samt for udviklingen af den risikobaserede kontroludtagning og de samfunds- og erhvervsøkonomiske analyser af styrelsens politikudvikling.

Læs mere her

Hvis disse stillinger ikke fanger din interessere, kan du finde mange andre spændende jobstillinger på it-jobbank. Klik her

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere? Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et CV eller tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante it-stillinger der matcher dine kompetencer




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere





Flere artikler om Job & Karriere

En af disse 10 spændende it-stillinger kan blive det næste skridt i din karriere

Skal der ske noget nyt i din karriere, kan du overveje en af disse stillinger.

Vi har fundet 10 stillinger som du kan søge lige nu
Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge lige nu
Bliv Mr Robot hos Visma - eller søg et af de ni andre ledige it-job, som vi har fundet til dig
Find dit nye drømmejob i påsken: Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu