Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Vilde Vaio'er fra Sony

En hybridmaskine med tablet og netbook i ét samt en ultratynd bærbar er blandt de opsigtsvækkende Vaio-computere, som er på vej fra Sony.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Sony har ikke ligefrem været den første banen, når det gælder tablets og lignende computertyper, men snart er producenten klar med S1 og S2, der giver spændende bud på maskiner af denne slags. Samtidig sender man nye Vaio-computere på banen, der giver anderledes bud på ultramobile maskiner.

Freestyle Hybrid PC er en computer, der i lighed med Asus Eee Pad Slider kan skifte mellem tablet og laptop ved at glide et tastatur ud under den touchfølsomme skærm.

Selvom Sony ikke officielt har røbet specifikationer på maskinen, er der tidligere lækket oplysninger, der peger på at den får 9,4" skærm, Intel Atom fra Pine Trail-sortimentet samt Windows 7 som styresystem. Freestyle Hybrid PC forventes at komme på markedet til efteråret med en pris af 800 dollars.

Den anden nyhed i Vaio-serien ser ud til at blive en af de absolut tyndeste maskiner, vi hidtil har set. Præcis hvor tynd vides endnu ikke, men Ultra Mobile PC får en 13,3"-skærm, en Intel Atom-processor samt de traditionelle skarpe linjer og monokrome farver, man efterhånden er vant til fra Vaio-computerne.

Ultra Mobile PC forventes ude samtidig med Freestyle Hybrid PC og får efter al sandsynlighed en officiel præsentation inden for den nærmeste fremtid.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere