Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Asus giver dig enormt meget mobil til billige penge

Med et navn som Zenfone Max Plus tænker man "dyr og eksklusiv", men trods stor skærm og stærke features er Asus' nye smartphone overraskende billig.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

"Aldrig før har en smartphone i denne prisklasse, inkluderet en så stor mængde af nye teknologier, så hurtigt efter deres fremkomst", siger Asus i deres pressemeddelelser. Og det kan der være noget om. 

Kæmpe batteri og dobbelt kamera

Et blik på specifikationerne fik os i hvert fald til at tro, at vi var oppe i den dyre ende af skalaen, men den nye Zenfone Max Plus sælges til blot 2.499 kroner. Og det på trods af at du får stort batteri på 4130mAh samt 5,7" Full View skærm i 18:9-format med fuld HD-opløsning.  Der er også to bagkameraer, hvoraf det ene er et 17mm vidvinkelkamera. Hvis kvaliteten er ligeså høj som på den Zenfone 4 er i helt oppe i den bedste klasse (læs vores test af Zenfone 4 i Alt om DATA 03, som er på gaden nu). Derudover kan du logge på mobilen med ansigtsgenkendelse.

Ikke til krævende opgaver

Ydelsen skal du nok ikke forvente det store af. Med en MediaTek MT6750T Octa-core processor på 1.5GHz og en Mali T860 GPU er der sikkert fint med kræfter til Facebook, internet osv., men du skal ikke regne med at kunne spille krævende spil og redigerer video i større stil.  Der er dog 4 GB ram, så du kan have en del apps kørende og så har mobilen hele 64GB lager, hvilket er ret gavmildt i denne prisklasse. 

Mobilen har heller ikke USB C, men i stedet den gamle microUSB-port. Du må også nøjes med Bluetooth 4.0 og så er styresystemet Android 7.0 og ikke det nye Android 8.0, men det burde være til at leve med.

Asus Zenfone Max Plus (ZB5570TL) fås i Sapphire Black & Sunlight Gold. Mobilen er tilgængelig allerede nu hos Power.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere