Artikel top billede

(Foto: Jonathan Kemper/Unsplash)

Nu er den store opgradering af ChatGPT her: Version 4.0 er landet

Det nye GPT4 kan løse opgaver bedre og nemmere end den forgangne version, lyder det.

Så er den nye GPT4-version landet.

”Her er GPT-4, vores hidtil mest dygtige og tilpassede model. den er tilgængelig i dag i vores API (med en venteliste) og i ChatGPT+,” skriver Sam Altman, CEO for OpenAI, som står bag ChatGPT, på Twitter og fortsætter.

”Den er stadig mangelfuld, stadig begrænset, og den virker stadig mere imponerende ved første brug, end den gør, når du har brugt mere tid på den.”

Selvom den er mindre dygtig end mennesker i mange scenarier i den virkelige verden, udviser præstationer på menneskeligt niveau på forskellige professionelle og akademiske benchmarks, lyder det fra selskabet.

Den består en simuleret eksamen med en score omkring de øverste 10 procent af testdeltagerne; i modsætning hertil var GPT-3.5's score omkring de nederste 10 procent.

”I en afslappet samtale kan skelnen mellem GPT-3.5 og GPT-4 være subtil. Forskellen kommer frem, når kompleksiteten af ​​opgaven når en tilstrækkelig tærskel – GPT-4 er mere pålidelig, kreativ og i stand til at håndtere meget mere nuancerede instruktioner end GPT-3.5,” meddeler OpenAI.

Den nye model vil samtidig blive en langt mere krævende sag, der behandler op til 170 billioner paramtre – næsten 1000 gange flere parametre end version 3.0, skriver Medium.

Nederst i denne meddelelse kan du finde en liste over eksaminer, og hvordan GPT4 har klaret dem.

GPT 3.0 modellen debuterede helt tilbage i 2020, men fik sit brede gennembrud i efteråret 2022, da det blev offentliggjort i samspil med chat-robotten ChatGPT.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere