Artikel top billede

Endnu en spareøvelse: Microsoft vil fremleje New York-kontor og dropper nyt byggeri

Techgiganten Microsoft sætter sit kontor i New York på markedet for at skære ned på fast ejendom. Det er heller ikke længe siden, selskabet droppede et byggeri i London.

Microsoft ønsker at fremleje kontorlokaler på Manhattan Times Square som led i selskabets planer om at skære ned på kontorarealerne.

Techgiganten har sat 3.900 kvadratmeter på markedet, som er placeret på 11. Times Square, skriver Bloomberg.

Microsoft har også for nylig droppet planerne om et nyt kontorkompleks i London.

Neddroslingen på kontorarealer kommer efter, Microsoft har annonceret en større fyringsrunde på 10.000 ansatte på verdensplan, og samtidig er graden af hjemmearbejde taget til.

Microsoft er heller ikke det eneste teknologiselskab, der skærer ned på kontorpladsen. Det er blevet en reguler tendens, at færre ansatte i branchen møder ind på kontoret efter corona, og det kan mærkes.

Ifølge Bloomberg rammer det særligt amerikanske udlejere hårdt på ledigheden.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere