Artikel top billede

(Foto: TDC Foto: Jørgen True)

TDC Hosting drifter 350 mellemstore it-afdelinger

Top 100-pris: Organisk vækst, opkøb og udvidelse af aktiviteterne til resten af Norden stod på programmet for TDC Hosting sidste år. Selskabet er derfor 'Bedste selskab inden for drift og udvikling'.

Stor vækst i antallet af kunder, adskillige nye medarbejdere samt nye afdelinger i Finland og Sverige.

Sådan så menuen ud for TDC Hosting i 2007, der hjemtager førstepladsen i kategorien drift og udvikling for andet år i træk.

Selskabet fik 50 nye mellemstore virksomheder som kunder sidste år, herunder en enkelt fra C20-indekset på Københavns Fondsbørs Nasdaq.

Dermed har TDC Hosting i dag godt 350 mellemstore virksomheder som kunder, hvor selskabet overtager hele it-afdelingen og driftsansvaret på it-siden. Godt 40 procent af omsætningen kommer fra disse kunder.

"Det er typisk virksomheder med en fem til 10 it-medarbejdere, der har svært ved at rekruttere nye folk. Derudover er der hos kunderne også et stærkt ønske om at fokusere på det, de er gode til, hvorfor de villige til at aflevere it-driften til partner, de kan stole på," siger administrerende direktør for TDC Hosting, Jesper Bak Olesen.

15.000 mindre kunder

Udover de større kunder har selskabet også omkring 15.000 små kunder, hvor der typisk er tale om mindre hosting-opgaver.

Men selskabet er også vokset gennem opkøb. TDC Hosting købte i efteråret 2007 Uni2, der fra 1. januar 2008 er blevet integreret med TDC Hosting.

"Uni2 havde nogle spændende kunder og stærke medarbejderkompetencer på specielt Unix-siden. Og så ser vi også et stort mersalgspotentiale til kunderne. Uni2 lavede mere traditionel hosting, hvor vi i højere grad varetager hele it-driften for de større kunder," siger Jesper Bak Olesen.

Sidst, men ikke mindst, er selskabet også gået ind i Sverige og Finland med nye afdelinger.

"De to lande er en lille smule bagefter Danmark i forhold til outsourcing. Vi tror på, at vores koncept passer fint i både Sverige og Finland. Og så er der også stordriftsfordele i at lave en nordisk datacenterstruktur - både for os og for de kunder, der opererer i flere af de nordiske lande," siger direktøren for TDC Hosting.

Top 3 firmaer

Placeringer:

Specialpris: Bedste drift og hostning-selskab.

1. TDC Hosting A/S

2. dmsave A/S

3. Data Scanning A/S

Læs mere her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere