Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Trådløst bredbånd klar i København

Dubex er som den første danske virksomhed koblet på nyoprettet FWA. ButlerNetworks har etableret den første danske basestation (billedet) til trådløst bredbånd.

Af Søren Lauridsen, Computerworld Online

Firmaet ButlerNetworks tilbyder nu som det første i Danmark adgang til trådløst bredbånd, FWA (Fixed Wireless Access). Den første basestation er etableret på Vesterbrogade i København.

Forbindelsen er etableret til konsulentvirksomheden Dubex, der rådgiver om IT-sikkerhed, der har ønsket at være blandt de første til at afprøve den nye teknologi. Selskabet har flere gange oplevet at være uden Internet-forbindelse på grund af overgravede kabler.

- På få dage havde vi en trådløs forbindelse etableret til vores Internetudbyder. Det er en let og hurtig måde at få ægte bredbånd på, siger Gorm Mandsberg, partner i Dubex.

ButlerNetworks, der tidligere hed Global Connect Access, blev tildelt en FWA-licens i december sidste år. Selskabet skal etablere yderligere 31 basestationer inden årets udgang, heraf de seks i København.

Ifølge en meddelelse fra ButlerNetworks er der flere opkoblinger på vej til blandt andet boligforeninger og reklamebureauer.

ButlerNetworks er et af fem selskaber, der i december blev tildelt en FWA-licens. De øvrige er Formus Communications Denmark, In2Loop, Sonofon og Mediascape Communications,.

Til sommer etablerer ButlerNetworks de første basestationer i Jylland.

Relevant link:
Læs mere om Fixed Wireless Access hos PC World Online.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere