Artikel top billede

Overblik: De danske it-spidsers anbefalinger til dig

De bedste websites. De bedste algoritmer. De bedste it-bøger. De bedste apps. Få overblikket over sommerens mange it-anbefalinger bragt på Computerworld.dk - direkte til dig.

De bedste konferencebyer? De bedste teknologier? De bedste websites? De bedste algoritmer? De bedste apps?

I sommerens løb har en række af de mest kyndige personer i den danske it-branche hver dag på Computerworld.dk kommet med deres anbefalinger om de bedste produkter inden for en lang række områder.

Se hele listen af anbefalinger herunder. Og se, om du kender nogle af de kyndige anbefalere.


Sådan rejser dansk Google-boss
Googles danske direktør har en forkærlighed for især én amerikansk by, når han skal på konference. Derimod er konferencer i London på ingen måder et hit, mener han.


Teknologier skal tale sammen
Kenneth Lau Rentius, CIO i Banedanmark, giver her hans bud på tre teknologier, som han mener bliver banebrydende, plus en lille personlig bonus-favorit, der kan sikre dig fantastisk kaffe.

Her er Torben Runes favorit-apps
Torben Rune har fået sig en iPhone, og han anbefaler her tre nyttige applikationer til Apple-mobilen.


Her er FDIM-bossens yndlings-gadgets
FDIM-direktør Morten Helveg Petersen elsker sine gadgets, også selv om de fleste er analoge. Se hvilke gadgets, han insisterer på at pakke i tasken hver morgen.


Egon Østergaards yndlingsrejsemål
Et langt arbejdsliv i it-branchen har ført Egon Østergaard, mangeårig direktør for Thy:Data, rundt i verden. Se hans yndlingsrejsemål her.


Martin Thorborgs yndlingswebsites
Tjek hvilke tre hjemmesider, der er Martin Thorborgs foretrukne.


Mine yndlings-teknologier: Ole Kjeldsen, Microsoft
Microsoft Danmarks direktør for Platform & Teknologier er stadig lidt af en kodenørd. Se hans tre yndlings-teknologier her.


Se Mads Thimmers Harley fra '58
Mads Thimmer fra Innovation Lab har en Harley-Davidson FL Duo-Glide fra 1958, en HP-bærbar med 12 timers batteri og en smart telepresence-løsning som sine tre favorit-ting.


Tre apps som gør dit liv lidt lettere
Vi har bedt Uffe Overgaard Koch, der udvikler apps til iPhone og iPad, om at give et bud på hans tre yndlings-apps. Se hvilke her.


Manden i spidsen for Danmarks skarpeste it-hjerner: Her er min yndlingsalgoritme
Martin Zachariasen fortæller, hvorfor han sætter så stor pris på en klassisk algoritme. Måske den eneste algoritme med sin egen musikvideo.

Gi' mig Weber, Klippo og Saab
Ting skal være af god kvalitet og have høj anvendelighed, hvis de skal gøre sig håb om at komme med hjem til videnchef Søren Herget fra Region Sjælland.


Topanalytiker Per Andersen: Her er mine yndlingsbøger
Han forstår ikke japansk, men en af hans favoritbøger er på japansk. Læs hvilke bøger analytiker, direktør og it-kommentator Per Andersen kaster sig over.


De bedste tricks til nye kontakter
Den danske it-iværksætter Nikolaj Nyholm fortæller, hvordan du skaber det fede it-netværk i Silicon Valley


Kom godt igang efter ferien
CA-bossen, Nils Petersen, har haft tid til at tænke i sommerens stilhed. Her kommer han med sit bud på, hvordan man bedst kommer i omdrejninger igen efter en lang sommerferie.

Med cykelkurv og triathlon-styr
Knallerten blev byttet til en jernhest monteret med cykelkurv, der i dag er fyldt med jakke, nystrøget skjorte og laptop. Triathlon-styret har sin helt egen historie, fortæller formanden for open source-leverandørforeningen, Morten Kjærsgaard.

På rejse med John Strand
Teleanalytiker John Strand er på farten over 100 dage om året. Læs her, hvad han ikke kan undvære på rejsen


Sudoku, sudoku og sudoku
For Morten Hougaard er sudoku både en passion og et helt nødvendigt mentalhygiejnisk indslag i dagligdagen som senior softwaretester.


HP-boss æder kilometer i tusindvis
Cykling er HP's danske direktør, Keld Jersild Olsens, store passion. Med Team Rynkeby cykler han til Paris og skriver om oplevelserne undervejs på Computerworlds Tour-blog.


Sådan bliver en fejl til en stor øl-succes
Hvad er det med Miracle-direktør Mogens Nørgaard og øl? Er det en passion som i flere andre af hans projekter - eller drikker han det bare?


Her er de bedste sikkerhedssites
Chefkonsulent Shehzad Ahmad fra DK-Cert viser dig her sine favortit-hjemmesider, hvis du vil have styr på it-sikkerheden.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere