Smart mus til den bærbare

Vi har haft Arc Mouse mellem hænderne og gætter forsigtigt på, at den pudsige, lille fætter er Microsofts første alvorlige forsøg på at trippe ud af Logitechs massive slagskygge. Se her hvorfor.

For et par år siden skete det lige så hyppigt, at nogen roste et stykke Microsoft-hardware for at være velfungerende, som at "Dick Cheney" og "hjertevarm" blev spottet i samme sætning.

For i det omfang, Microsofts mus og tastaturer virkede efter hensigten og ikke tabte forbindelsen (eller tasterne!), var de overlæsset med ligegyldige funktioner og stort set altid grimme som den sorteste arvesynd.

Sådan er det ikke længere.

For selv om Microsofts hardwaredivision stadig laver en alvorlig brænder i ny og næ, så er der ikke længere urimeligt langt mellem de overvejende vellykkede produkter.

Knæk og bræk!
Men først med lanceringen af den trådløse, laserbaserede Arc Mouse har gigantens designere begået deres svendestykke.

Notebookmusen er nemlig ikke bare forbilledlig køn at se på, men også behagelig at anvende og - tillige - reelt nyskabende i sit design. Den kan nemlig foldes.

I arbejdstilstand holder Arc knap samme længde og højde som en almindelig mus i desktopstørrelse med de fordele, det nu indebærer. Herunder plads til, at hånden kan ligge udstrakt og hvile nogenlunde naturligt. Det er ikke muligt på en notebookmus i det ordinære miniformat.

Når musen skal transporteres, placeres den lille USB-enhed under musen, hvor den holdes fast af en magnet. Så foldes halen op under kroppen med et velbehageligt "klik!", hvorved der slukkes for strømmen og USB-modtageren låses endegyldigt fast.

Nu fylder musen omtrent som end en pakke Gajol og passer ned i den medfølgende stofpose, der lukkes med en magnetlås og mest af alt ligner en Fatboy sækkestol i mikroformat.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2020

Siden 2006 har vi hvert år kåret Årets CIO - en pris der kaster lys over det fantastiske arbejde, der bliver gjort rundt omkring i de danske organisationer for at høste det store forretnings-potentiale, der kan drives ud af it og digitalisering.

01. december 2020 | Læs mere


Customer Experience 2021 - fokus på CX-strategi og teknologi til at forankre kundeoplevelsen

De gode kundeoplevelser er altafgørende for virksomheden, og netop derfor er det nødvendigt at have fokus på CX-strategi og teknologi, der kan være med til at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Det kræver tid og ressourcer, men det gavner hele virksomheden på lang sigt.

03. december 2020 | Læs mere


Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Her er Microsofts planer med Windows for 2021: Pønser på fire nye versioner
Windows 10 vil udkomme i et væld af nye afskygninger i det kommende år. Få overblikket her.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.