Artikel top billede

Smart lille A3-printer til dit kontor

Den kan hverken scanne eller sende en fax, til gengæld printer Canons nyeste Pixma-model i A3, og den udmærker sig ved at være ekstremt velformet. Mød den lille A3-printer her.

Normalt er A3-printeren et stort skrummel på størrelse med en kummefryser, men Canon har valgt at høvle kanterne af på sin nyeste model, Pixma iX6550.

Den udmærker sig ved at være blot 54,9 centimeter lang og 29,9 centimeter bred.

Da højden ikke er mere end 15,9 centimeter, er der tale om en ganske velformet A3-printer, der ikke stjæler alt for meget plads på skrivebordet.

Det er Canons til dato mindste A3-printer, og den er 30 procent mindre end sin forgænger, Pixma iX4000.

Vægten på den nye model er 7,6 kilo, så det er faktisk muligt at flytte rundt på A3-printeren uden at smadre ryggen fuldstændig.  

Pixma iX6550 er målrettet private kunder og mindre virksomheder, der har behov for at printe fotos, dokumenter og plakater i stor størrelse, men som ikke ønsker at byde en monsterstor printer indenfor.
 
Canons nye model spytter print ud takket være blækpatroner, og den har en patron med sort, der er beregnet til tekst, og fire farvepatroner, der skal bruges til udprintning af fotos.

Ud over at printe A3-formatet håndterer Pixma iX6550 blandt andet A4 og fotoprint i 10x15 centimeter.

Hvis du ikke synes, du er den store grafiske begavelse, kan du gøre brug af skabeloner, der følger med printeren.

Det betyder, at du blot skal indsætte tekst og billede, mens en skabelon sørger for, at opsætningen ser fornuftig ud, og farverne harmonerer. Dermed skulle du hurtigere være i stand til at producere eksempelvis salgsmateriale. 

Printeren er ikke en såkaldt all-in-one, og det betyder, at den ikke er i stand til at scanne eller sende en fax.

Pixma iX6550 er ude i butikkerne til marts, og prisen er 1.599 kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere