Dating-konger sender tøjbiks ud i Norden

Den danske online-tøjbutik Trendsales har efter entre fra Dating.dk-stifterne kurs ud af Danmark. Inden for et halvt år starter den lille biks op i Norge.

Inden for et halvt bevæger den danske net-tøjbutik Trendsales sig ind på det norske marked. Det er konsekvensen af, at selskabet bag Dating.dk, Freeway, i august overtog halvdelen af butikken fra de to stiftere Martin F. Andersen og Bo Eriksen.

»Vi har allerede mange brugere i Norge, så det er det er et naturligt sted for os at starte,« forklarer Martin F. Andersen til IT-avisen ComON.

Udover Norge står Sverige og England også på destinationslisten for den lille onlinebutik, der startede i 2002 som et fritidsprojekt. Efter Freeways entre i selskabet er de to stiftere nu fuldtidsbeskæftiget med onlinebutikken.

Stigende besøgstal
Trendsales er en online-markedsplads, hvor primært private sælger og køber tøj, brugskunst og lignende af hinanden. Interessen for den lille butik har været støt stigende, forklarer stifterne. I september var der 44.000 annoncer på sitet, og i oktober tyder meget på, at det tal vokser til 60.000, forklarer Martin F. Andersen, der opgiver brugertallet til 30.000. Ifølge besøgssitet Chart.dk har Trendsales 13.000 daglige besøgende.

Hidtil mens de to kammerater drev sitet alene, lå omsætningen på under 50.000 kroner om måneden, men i første regnskabsår går Freeway efter at banke salget op på mellem to og tre millioner kroner.

Omsætningen stammer hovedsageligt fra salg af fremhævede annoncer, som Trendsales tjener 3-5 kroner på pr. styk. Dertil kommer to procents kommission på køb formidlet via betalingssystemet eWire. På nuværende tidspunkt har Trendsales dog kun tjent 4.000 kroner ad den vej.

Flere virksomheder skal ind på portalen
For at tøjbutikken kan gennemføre sin vækstplan er det dog nødvendigt at få flere virksomheder til at tilbyde varer på sitet. Derfor opretter Trendsales efter nytår en ny sektion udelukkende for erhverv.

»Inden for det første halvår skal vi have minimum 20 virksomheder til at bruge os. På lidt længere sigt er det målet at få større virksomheder som eksempelvis Munthe plus Simonsen og Dyrberg/Kern med, men det kræver dog, at vi bliver væsentlig større,« fortæller Martin F. Andersen og afslører at, det i øjeblikket hovedsageligt er uprøvede designere og andre webbutikker, der sælger på sitet.

Men potentialet burde være der for eksempel Munthe plus Simonsen. I gennemsnit bliver der på Trendsales søgt på tøj fra den danske designduo en gang i minuttet døgnet rundt.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere