HP indvier sit nye danske hovedsæde

Hewlett-Packard indvier i dag sit nye hovedsæde i Allerød. Indvielsen af det nye domicil markerer den endelige afslutning af fusionen mellem HP og Compaq i Danmark. 600 medarbejdere samles under samme tag.

Forud for indvielsen er gået en nøje planlagt flytning fra HPs to tidligere domiciler på Kongevejen i Birkerød, lyder det fra leverandøren.

»HP i Danmark har ikke bare flyttet sig fysisk fra vores to tidligere domiciler i Birkerød. Vi har også flyttet os mentalt. Med indvielsen af vores nye hus i dag er der sat et endeligt punktum for fusionen,« siger Niels Svenningsen, administrerende direktør i HP Danmark.

HP Danmark var det første HP-datterselskab i verden, der fik grønt lys til at etablere et fælles domicil og dermed også fusionere fysisk. Første spadestik blev taget i januar sidste år og ved årsskiftet stod den 8200 kvadratmeter store bygning klar.

»Allerede da fusionen blev annonceret besluttede vi at etablere et fælles domicil så hurtig som muligt og benytte flytningen til at udvikle vores organisation og blive endnu bedre til at servicere vores kunder. Derfor søsatte vi forandringsprojektet PowerHouse,« siger Niels Svenningsen.

»HP ser flytningen som en forandring, der giver mulighed for at skabe noget nyt og bedre ud fra de to tidligere kulturer. Vi fokuserer på dynamikken i forandringerne og bruger »forandringsenergien« aktivt til at skabe en bedre virksomhed,« siger han.

HPs nye hovedsæde ligger på en 18.900 kvadratmeter stor grund på Engholm Parkvej 8 i Allerød. Bygningen er - inklusive kælder med fitnessrum - på 10.900 kvadratmeter, heraf 8200 kvadratmeter til kontorareal i to etager. Der er i alt 550 parkeringspladser til kunder og medarbejdere og telefonanlægget er baseret på VoIP. Endvidere er der trådløst netværk i hele huset, oplyser HP.
Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
AlfaPeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Fremtidens it-ressourcer – sådan tiltrækker og fastholder I de bedste medarbejdere.

Danmark kommer til at mangle 19.000 it-specialister frem mod 2030 – og det kommer til at hæmme de danske virksomheders forretningsevne. På konferencen vil du få inspiration til og konkret viden om, hvordan du får fat i og fastholder de bedste it-profiler i et marked med høj efterspørgsel og relativt få ansøgere.

22. november 2018 | Læs mere


Roundtable: Muligheder og gevinster med RPA

RPA - robot proces automation - er for alvor på vej frem i mange organisationer: Der er meget store muligheder for de fleste organisationer i software-robotter, der er relativt nemme at opsætte.

22. november 2018 | Læs mere


CRM: Bedre og mere effektiv kundehåndtering i en digital tidsalder

Hør om implementering, processer og forandringsledelse - og få et indblik i helt konkrete løsninger, værktøjer og lær hvordan du får effektiviseret den interne administration og løftet kundeoplevelsen

27. november 2018 | Læs mere

Premium
Dansk universitet lukker it-uddannelse efter krav om færre udenlandske studerende: “Det er i høj grad et tilbageskridt”
Aalborg Universitet har meddelt at man lukker i alt syv uddannelser, herunder en it-uddannelse hvor undervisningen idag foregår på engelsk. “Det er i høj grad et tilbageskridt,” lyder det fra IT-Branchen til Computerworld.
Computerworld
Yousee varsler prisstigninger på op til 36 procent - skal være med til at finansiere fiber-udrulning
Yousee varsler prisstigninger på både tv-pakker og bredbånd. Pengene skal blandt andet være med til finansiere fiber-investeringer.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Manden bag Stack Overflow til softwareudviklere og folk i it-branchen: Disse ting skal du lære, hvis du vil undgå at blive tromlet totalt
Interview: Manden bag Stack Overflow og Trello har en opsang til folk i it-branchen. Her er de kompetencer, som du bare skal tilegne dig nu.
White paper
Millennials – Kommuniker med den nye generation
Mange virksomheder har en stor udfordring når det gælder Millennials. De er online hele tiden, har sociale medier som omdrejningspunktet i deres hverdag, og har meget høje forventninger til god service. De vægter værdier som tilgængelighed, hurtighed og kontinuitet meget højt, og det skal afspejle sig i den service I som virksomhed yder dem. Det er en del virksomheder slet ikke forberedte på. I dette whitepaper gennemgår vi, hvordan du skal gøre for at kommunikere med den nye generation.