HP indvier sit nye danske hovedsæde

Hewlett-Packard indvier i dag sit nye hovedsæde i Allerød. Indvielsen af det nye domicil markerer den endelige afslutning af fusionen mellem HP og Compaq i Danmark. 600 medarbejdere samles under samme tag.

Forud for indvielsen er gået en nøje planlagt flytning fra HPs to tidligere domiciler på Kongevejen i Birkerød, lyder det fra leverandøren.

»HP i Danmark har ikke bare flyttet sig fysisk fra vores to tidligere domiciler i Birkerød. Vi har også flyttet os mentalt. Med indvielsen af vores nye hus i dag er der sat et endeligt punktum for fusionen,« siger Niels Svenningsen, administrerende direktør i HP Danmark.

HP Danmark var det første HP-datterselskab i verden, der fik grønt lys til at etablere et fælles domicil og dermed også fusionere fysisk. Første spadestik blev taget i januar sidste år og ved årsskiftet stod den 8200 kvadratmeter store bygning klar.

»Allerede da fusionen blev annonceret besluttede vi at etablere et fælles domicil så hurtig som muligt og benytte flytningen til at udvikle vores organisation og blive endnu bedre til at servicere vores kunder. Derfor søsatte vi forandringsprojektet PowerHouse,« siger Niels Svenningsen.

»HP ser flytningen som en forandring, der giver mulighed for at skabe noget nyt og bedre ud fra de to tidligere kulturer. Vi fokuserer på dynamikken i forandringerne og bruger »forandringsenergien« aktivt til at skabe en bedre virksomhed,« siger han.

HPs nye hovedsæde ligger på en 18.900 kvadratmeter stor grund på Engholm Parkvej 8 i Allerød. Bygningen er - inklusive kælder med fitnessrum - på 10.900 kvadratmeter, heraf 8200 kvadratmeter til kontorareal i to etager. Der er i alt 550 parkeringspladser til kunder og medarbejdere og telefonanlægget er baseret på VoIP. Endvidere er der trådløst netværk i hele huset, oplyser HP.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CFO'ens hverdag med Dynamics 365 FO: Nye muligheder - mere værdi

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er meget mere end debet/kredit. Indbyggede værktøjer til at automatisere processer og bruge kunstig intelligens skaber nye muligheder og mere værdi.

29. november 2022 | Læs mere


AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere