HP indvier sit nye danske hovedsæde

Hewlett-Packard indvier i dag sit nye hovedsæde i Allerød. Indvielsen af det nye domicil markerer den endelige afslutning af fusionen mellem HP og Compaq i Danmark. 600 medarbejdere samles under samme tag.

Forud for indvielsen er gået en nøje planlagt flytning fra HPs to tidligere domiciler på Kongevejen i Birkerød, lyder det fra leverandøren.

»HP i Danmark har ikke bare flyttet sig fysisk fra vores to tidligere domiciler i Birkerød. Vi har også flyttet os mentalt. Med indvielsen af vores nye hus i dag er der sat et endeligt punktum for fusionen,« siger Niels Svenningsen, administrerende direktør i HP Danmark.

HP Danmark var det første HP-datterselskab i verden, der fik grønt lys til at etablere et fælles domicil og dermed også fusionere fysisk. Første spadestik blev taget i januar sidste år og ved årsskiftet stod den 8200 kvadratmeter store bygning klar.

»Allerede da fusionen blev annonceret besluttede vi at etablere et fælles domicil så hurtig som muligt og benytte flytningen til at udvikle vores organisation og blive endnu bedre til at servicere vores kunder. Derfor søsatte vi forandringsprojektet PowerHouse,« siger Niels Svenningsen.

»HP ser flytningen som en forandring, der giver mulighed for at skabe noget nyt og bedre ud fra de to tidligere kulturer. Vi fokuserer på dynamikken i forandringerne og bruger »forandringsenergien« aktivt til at skabe en bedre virksomhed,« siger han.

HPs nye hovedsæde ligger på en 18.900 kvadratmeter stor grund på Engholm Parkvej 8 i Allerød. Bygningen er - inklusive kælder med fitnessrum - på 10.900 kvadratmeter, heraf 8200 kvadratmeter til kontorareal i to etager. Der er i alt 550 parkeringspladser til kunder og medarbejdere og telefonanlægget er baseret på VoIP. Endvidere er der trådløst netværk i hele huset, oplyser HP.
Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ESDH / ECM - Optimal og effektiv data- og dokumenthåndtering

Med ECM kan indsamle, tilgå og styre informationer på tværs af virksomhedens systemer. Du får overblikket over alt fra dokumenter, video- og lydfiler til mails og andet indhold gennem hele livscyklussen. Få inspiration til din egen ECM-løsning, til hvordan du sikrer høj datakvalitet på tværs i organisationen og hvordan du tænker ESDH/ECM ind i hele den digitale arbejdsplads.

23. januar 2019 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

24. januar 2019 | Læs mere


Blockchain: Totalt styr på data gennem hele kæden

Blockchain-teknologien kan sikre og effektivisere dine produktions- og innovationsmiljøer i hidtil uset grad. Potentialet er enormt. Men hvordan kommer du i gang? Og hvordan finder jeg de lavthængende frugter? Det får du svar på på dette Computerworld event

25. januar 2019 | Læs mere

Premium
Københavns Universitet erkender skarp kritik af it-sikkerheden: “Vi har ikke helt de samme løsningsmuligheder”
Københavns Universitet har ikke de samme muligheder for at sikre en god it-sikkerhed, lyder det fra ledelsen. Alligevel erkender man krtikken fra Rigsrevisionen. “Der er steder, hvor vi ikke er kommet helt i hus med de her risikovurderinger.”
CIO
Tech fra Toppen: Tim Vang får hastigheden op og de rigtige idéer frem med Googles pretotyping
Tech fra Toppen: Tim Vang får ideerne frem og hastigheden op ved konstant at tænke små overskuelige eksperimenter ind idéprocessen. Metoden hedder pretotyping og stammer fra Google. Lær meget mere om, hvordan du kan bruge værktøjet her.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
6 gode råd til et succesfuldt virtuelt møde
Den traditionelle måde at tænke arbejdsplads på er under forandring. Nye teknologier skyder frem og gør hverdagen nemmere og mere dynamisk. Eksempelvis er mængden af fjernarbejdspladser steget med 115% de seneste 10 år, og det stiller krav til måden at holde møder på. Med et virtuelt møderum kan møder faciliteres online, og alle parter sparer tid fordi det er mere fleksibelt og ikke betinget af at alle møder op fysisk. I dette whitepaper kigger vi på hvad der skal til for at mestre denne disciplin og giver dig 6 gode råd.