ADSL kommer til Danmark

Fra den 1. juli kan Internet-brugere i nogle dele af landet surfe på Internet med lynhurtig ADSL-hastighed. Data kan modtages med 512 Kbps, omkring ti gange hurtigere end et almindeligt modem, og sendes med 128 Kbps. Den største nyhed er imidlertid ikke hastigheden, men at der ikke skal betales minuttakst for ADSL. Der betales kun, når der rent faktisk overføres data, og det betyder at forbindelsen kan stå åben og klar hele tiden. Dermed kan man være i kontakt med Internet døgnet rundt, uden at det koster en formue på telefonregningen.

Ved oprettelse installerer Tele Danmark et filter i boligen som adskiller telefoni og data, der kobles til et ADSL-modem, som kommunikerer med pc'en gennem en netkort. Der kræves en Pentium-pc med 16 MB hukommelse og 25 MB plads på harddisken samt Windows 95, 98 eller NT. Abonnementet koster 1.185 kr. i kvartalet, hvortil kommer en forbrugsafgift på 0.25 kr. pr. MB. De første 300 MB i kvartalet er dog gratis. Tele Danmark vil også sælge en pakke med ADSL-modem og netkort for 1.995 kr.

For at benytte ADSL skal man bo mindre end 2-4 km. fra en lokalcentral, der er forsynet med ADSL-udstyr. I første omgang er det kun brugere i det indre København og Århus, der kan udstyres med ADSL-forbindelser, mens Odense, Aalborg og resten af København følger senere på året.

Flere informationer om ADSL findes på http://www.teledanmark.dk/adsl.
  Brancheguiden
  Brancheguide logo
  Opdateres dagligt:
  Den største og
  mest komplette
  oversigt
  over danske
  it-virksomheder
  Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
  Ed A/S
  Salg af hard- og software.

  Nøgletal og mere info om virksomheden
  Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

  Kommende events
  Can AI bring value to your business?

  You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

  08. december 2021 | Læs mere


  Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

  I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

  09. december 2021 | Læs mere


  AI - bliv klogere på de kloge algoritmer

  Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, hvorpå vi arbejder og driver virksomhed. Der er imidlertid mange teknologiske, forretningsmæssige, strategiske, ledelsesmæssige og organisatoriske overvejelser, der er helt nødvendige, hvis man skal have succes med kunstig intelligens. Hør blandt andet om, hvordan du kommer godt igang med AI og machine learning

  14. december 2021 | Læs mere