Artikel top billede

Ny Macbook Pro første pc med Intels 10 Gbps Thunderbolt-teknologi

9.000 kroner for billigste 13".

Apple sender i dag sendt en ny generation af Macbook Pro på markedet. De mest markante nyheder er Thunderbolt-IO-teknologien samt Sandy Bridge processorer.

Thunderbolt er Apples version af Intels Light Peak teknologi, der med to-vejs kanaler giver mulighed for overførselshastigheder på op til 10 Gbps. Macbook'erne er angiveligt de første notebooks overhovedet med denne teknologi.

Ifølge Apples pressemateriale får man med Thunderbolt PCI Express-adgang til højtydende eksterne enheder som RAID-arrays. Ved hjælp af adaptere kan Thunderbolt understøtte FireWire, USB og Ethernet. Thunderbolt kan desuden understøtte DisplayPort forbindelser til skærme og den fungerer med eksisterende adaptere til HDMI, DVI og VGA-displays. Thunderbolt-porten er op til 12 gange hurtigere end en Firewire 800-forbindelse og op til 20 gange hurtigere end en almindelig USB 2.0-forbindelse.

Priserne for de nye MacBook Pro'er er 9.000 kroner for den mindste 13-tommer version. 15 tommer-versionen kan fås fra 13.799 kroner, og den store 17 tommer koster fra 18.999 kroner. Priserne gælder de mest skrabede udgaver af de tre størrelser.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere