Top 100:Visma-koncernen brager frem: Fire af selskaberne blandt de 100 dygtigste i Danmark

Artikel top billede

Ny Macbook Pro første pc med Intels 10 Gbps Thunderbolt-teknologi

9.000 kroner for billigste 13".

Apple sender i dag sendt en ny generation af Macbook Pro på markedet. De mest markante nyheder er Thunderbolt-IO-teknologien samt Sandy Bridge processorer.

Thunderbolt er Apples version af Intels Light Peak teknologi, der med to-vejs kanaler giver mulighed for overførselshastigheder på op til 10 Gbps. Macbook'erne er angiveligt de første notebooks overhovedet med denne teknologi.

Ifølge Apples pressemateriale får man med Thunderbolt PCI Express-adgang til højtydende eksterne enheder som RAID-arrays. Ved hjælp af adaptere kan Thunderbolt understøtte FireWire, USB og Ethernet. Thunderbolt kan desuden understøtte DisplayPort forbindelser til skærme og den fungerer med eksisterende adaptere til HDMI, DVI og VGA-displays. Thunderbolt-porten er op til 12 gange hurtigere end en Firewire 800-forbindelse og op til 20 gange hurtigere end en almindelig USB 2.0-forbindelse.

Priserne for de nye MacBook Pro'er er 9.000 kroner for den mindste 13-tommer version. 15 tommer-versionen kan fås fra 13.799 kroner, og den store 17 tommer koster fra 18.999 kroner. Priserne gælder de mest skrabede udgaver af de tre størrelser.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital