Skriv dig op og få tallene først:Så meget tjener din chef og dine kollegaer - og det bliver lønstigningen i år (nok)

Nyt dansk system til domæne-håndtering

Et nyt produkt fra den danske domæneudbyder Acomma skal gøre det lettere og billigere at registrere danske og udenlandske domænenavne for webhoteller og reklamebureauer.

Den danske domæneudbyder Acomma har introduceret et nyt produkt, Domæneaftalen, som henvender sig til webhoteller, reklamebureauer og andre, der ønsker at videresælge domænenavne. Acomma satser på at vinde kunder blandt de virksomheder, som tidligere har handlet domæner direkte hos DK-Hostmaster.

»Løsningen henvender sig til virksomheder eller webhotel-udbydere, der registrerer mange domæner, og specielt de udbydere, der engang var registreret som godkendt 'registrator' hos DK-Hostmaster, men som grundet depositumkravet på 25.000 kroner pr. tilmeldt registrator måske har fravalgt den del af forretningen,« siger forhandler-ansvarlig Lars-Bo Johansen.

Acomma tilbyder at kunderne kan oprette eller flytte domæner i et webbaseret system til en fast pris på 60 kr. pr. netnavn. Dertil kommer 999 kroner i oprettelse og en årlig afgift på samme beløb.

Prisen gælder både for .dk, .com., .net, .org, .biz og .info-domænenavne.

Selskabet oplyser at de købte domæner kan annulleres frem til midnat hver dag og automatisk virker næste hverdag kl. 13.00.

Domænekøbere kan benytte sin egen navneserver eller leje sig ind på Acommas DNS-servere.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere