No Wires Needed lancerer 11Mbps trådløse netværks-løsninger

No Wires Needed har lanceret den første serie af produkter til trådløst 11Mbps LAN. Produkterne følger den internationale IEEE 802.11 standard, der sikrer kompatibilitet med andre udbyderes trådløse netværksprodukter. De nye produkter kommer på markedet i juli og forhandles i Danmark af NetDesign. Produktserien omfatter Swallow 1100 PCMCIA, et trådløst PC-kort til bærbare computere, Falcon 1100 ISA, et ISA-kompatibelt netværkskort, Pelican 1100, en radiobaseret hub til printere, arbejdsstationer og øvrigt Ethernet-forbundet udstyr, og Parrot 1100 Access Point, som trådløst forbinder Swallow, Falcon og Pelican til det kablede netværk. Endelig findes to trådløse bridges, WB-S1100 og WB-C1100, som sørger for den trådløse LAN-til-LAN dataoverførsel udendørs.

No Wires Needed har i samarbejde med et hollandsk Linux-firma udviklet en driver, som gør det muligt at anvende netværksprodukterne under styresystemet Linux.


  Brancheguiden
  Brancheguide logo
  Opdateres dagligt:
  Den største og
  mest komplette
  oversigt
  over danske
  it-virksomheder
  Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
  EG A/S
  Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

  Nøgletal og mere info om virksomheden
  Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

  Kommende events
  CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

  Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

  15. april 2021 | Læs mere


  Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

  Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

  20. april 2021 | Læs mere


  The Successful Journey to the Cloud

  Cloud usage on enterprise level is growing rapidly and for good reason. With the flexibility and scalability offered by cloud, businesses and organizations can harness new technologies, increase resiliency and adapt to changing demands at an unprecedented level. In this webinar we address some of the important issues to consider when embarking on your cloud adoption journey.

  21. april 2021 | Læs mere


  Premium
  Microsoft klar med splinternye bærbare: Endelig undgår selskabet en fatal fejltagelse
  Microsoft er klar med fjerde generation af sin Surface Laptop. Og her undgår Microsoft omsider at være for karrig med lagerpladsen.
  Computerworld
  Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
  Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
  CIO
  Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
  Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
  Job & Karriere
  "Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
  "Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
  White paper
  Sådan rammer krisen virksomheder, medarbejdere og support
  Alle ved, at COVID-19 har haft store konsekvenser for virksomheder, indkøbsmønstre og medarbejdere – men præcis hvilke? Seneste indblik fra Zendesk Benchmark kortlægger udvalgte effekter af pandemien på tværs af 23.000 virksomheder verden over.