Kopibeskyttelse er under angreb

Ubisoft har store problemer med sin nye og meget udskældte kopibeskyttelse.

”Vores servere er under angreb”. Sådan lyder forklaringen fra Ubisoft, som har store problemer med sit nye DRM (Digital Rights Management) system. For at spille de nyeste titler som Assassin's Creed 2 og Silent Hunter 5 kræves en konstant online-forbindelse til Ubisofts servere.

Men selvsamme servere har været offline en del af weekenden og dermed har nogle spillere, som har købt og betalt for de nye spil, oplevet at de ikke kan få lov til at starte spillet.

Ubisoft skriver på Twitter, at serverne er under angreb, og lover at man arbejder på at løse problemet. Der kan altså være tale om, at serverne har været udsat for et Denial-of-Service angreb, som tilsyneladende fortsætter – nogle spillere har stadig problemer med at logge sig på.

I forvejen har der været stærk kritik af det nye DRM-system, som altså betyder at man ikke kan spille uden konstant netforbindelse. Det rammer bl.a. dem, som installerer spil på notebooks for at spille undervejs.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere