Artikel top billede

Ingram Micro lukker ned

Fra og med i dag er den danske afdeling af Ingram Micro blevet en del af konkurrenten Actebis.

Helt som ventet har de danske konkurrencemyndigheder godkendt broadline-distributøren Actebis køb af konkurrenten Ingram Micros danske afdeling. Så fra og med i dag er der en distributør mindre på det danske it-marked.

Som en del af handelen overtager Actebis samtlige Ingram Micro-ansatte sammen med aktiver og kontraktlige forpligtelser.

Actebis nordiske direktør Torben Qvist er ifølge en pressemeddelelse mere end godt tilfreds med udvidelsen. Han ser frem til at udnytte de »kombinerede styrker til fortsat at kunne tilbyde eksisterende og nye kunder den bedste mulige service«, og på den måde drive Actebis fremad.
 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2022: Digitalisering, sikkerhed og strategi

Hvordan bruger A.P. Møller - Mærsk cloud? Hvordan sikrer digitalisering at TV 2 kan konkurrere med streaming-tjenesterne? Og er din organisation klædt på til at håndtere et DDoS-angreb? Svarerne får du på Computerworld Summit 2022: En hel dag til dig der arbejder professionelt med it.

17. maj 2022 | Læs mere


Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?