Motus øger omsætning til 53 millioner kroner

IBM-forhandler satser på infrastruktur og storage, øger overskuddet med 50 procent og bliver belønnet med Premier Business Partner-status.

2009 blev et rekordår for IBM-forhandleren, Motus i Hellerup, der fik en omsætning på 53 millioner kroner og kunne notere det største overskud nogensinde. Samtidig kan forhandleren glæde sig over, at IBM for nylig belønnede sin partner med et blåt stempel i form af titlen IBM Premier Business Partners. Ifølge Motus' administrerende direktør Ulrik Helio skyldes succesen det rette fokus på både forretningen og pengekassen.

»For det første besluttede vi allerede i 2008, at fokusere på det vi er bedst til, nemlig infrastruktur- og storageløsninger. Det skete både ud fra en erkendelse af, at vi ikke kan være lige gode til det hele, men også fordi vi kunne se en række udækkede behov i markedet. Vi er gået fra at være generalister til at være specialister inden for enterprise storage- og infrastrukturløsninger i store organisationer,« siger Ulrik Helio.

Overskuddet blev på 3,2 millioner kroner ud af en omsætning som med selskabets egne oplysninger steg 50 procent til 53 millioner kroner.

Foruden det skærpede markedsfokus kommer det gode resultat som en følge af, at Motus har holdt fast i en stærk likviditet.

»Det har givet os handlefrihed og muligheder i et marked, som har været stærkt præget af bankernes kreditopstramninger. Soliditeten giver os samtidig et stærkt udgangspunkt for både opkøb og organisk vækst,« siger direktøren.

 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Skattestyrelsen mangler it-viden og der bør spares på it-konsulenterne: Her er It-rådets syv anbefalinger til skatteministeren
Ledelsen skal styrkes, it-fagligheden skal øges, og konsulenterne skal tøjles. Det er nogle af de anbefalinger It-rådet er kommet med til Skattestyrelsen om det kommende ejendomsvurderingssystem.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.