Artikel top billede

Again: Ekspansion ud af Danmark i 2011

Licensspecialisten Again er ved at være så store i Danmark, at direktør Frank Mortensen overvejer at gå til enten Tyskland eller Norden næste år.

Hos den danske licensspecialist Again lurer direktør Frank Mortensen på, om Again vil kunne ekspandere uden for de danske grænser i 2011.

»Vi fordoblede antallet af medarbejdere i Danmark sidste år og har samtidig fordoblet forretning. Allerede i 2008 kiggede meget heftig på om vi skulle til ekspandere i Norden. I stedet brugte vi 2009 til at konsolidere vores virksomhed. Men nu vil jeg ikke udelukke, at vi i 2011 vil kigge intensivt på muligheden for ekspansion,« siger Frank Mortensen til CRN.

Han fortæller, at det ikke nødvendigvis er Norden, der er mål for Agains ekspansionsdrømme.

»Det kan lige som godt blive i Tyskland, som det kan blive i Norge eller Sverige,« siger Frank Mortensen.

Frank Mortensen virker måske endda lidt mere lun på Tyskland end på Norden.

»Det er et stort marked og ikke så konsolideret, som de nordiske markeder,« bemærker han om Tyskland.

For Frank Mortensen handler det dog i sidste ende om, at finde de rigtige folk. Microsoft kræver nemlig fra 2011, at man skal have mindst fire certificerede specialister, for at kunne agere på et marked.

»Og det er generisk vare vi har med at gøre. Det er overhovedet ikke lettere, at komme til Norden end til Tyskland. I sidste ende er det dog et spørgsmål om, hvor vi finder de rigtige lokale folk. Om det så bliver fem svenskere, fem nordmænd eller fem tyskere. Det må tiden vise,« afslutter Frank Mortensen.
 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Ransomware-hackere krævede 15 millioner kroner: Betal og kom videre, lød det fra politiet
En fagforening med 1,3 millioner medlemmer blev i 2019 ramt af et ransomware-angreb, hvor hackerne krævede en løsesum på 15 millioner kroner. Myndighederne opfordrede dem til at betale løsesummen, men de valgte en helt anden løsning, og i stedet fandt de fysiske kopier frem og forsøgte at gendanne data.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.