Arrow ECS køber Norsofts guldæg

Fire medarbejdere hos den kriseramte distributør Norsoft får ny arbejdsgiver, når Arrow ECS overtager det eftertragtede Microsoft-agentur efter Norsoft.

Efter tre ugers intense forhandlinger har Arrow ECS købt en del af det kriseramte Norsofts aktiviteter. Med i handlen følger Norsofts guldæg – det eftertragtede agentur på Microsoft-produkter. Dermed holder Microsoft fast på en løsningsdistributør som supplement til de to broadlinere, Actebis og Tech Data.

»Vi køber en række aktiver ud af Norsoft. Det drejer sig blandt andet om en række forretningssystemer. Desuden overtager vi fire medarbejdere og ikke mindst agenturet på software fra Microsoft,« siger administrerende direktør i Arrow ECS’ danske afdeling, Henrik Resting-Jeppesen, som også oplyser, at forhandlingerne om overtagelsen har stået på siden Norsofts betalingsstandsning den 16. marts.

Arrow ECS står dermed til at overtage Norsofts rolle som value add-distributør til SMB-markedet, og dermed holder Microsoft fast i den hidtidige balance mellem sine distributører.

»Vi får adgang til hele porteføljen af Microsoft-produkter, men skal primært rette vores indsats mod forhandlere, som er på SMB-markedet,« siger Henrik Resting-Jeppesen.

Han forventer, at Arrow ECS vil kunne sætte sig på en pæn del af markedet for Microsoft-produkter.

»Microsoft er interessant for os, fordi de har en meget bred forhandlerkanal. Det betyder, at vi kan komme bredt ud - også med en række af de andre agenturer, som vi ligger inde med,« siger Henrik Resting-Jeppesen, som blandt andet har planer om at tilbyde træning og uddannelse af medarbejder, som en del af sit fremtidige distributionskoncept for Microsoft-produkter.

Hos Microsoft er der tydelig tilfredshed med Arrow ECS som ny samarbejdspartner på SMB-markedet.

»Vi er glade for, at de kompetente folk som sidder hos Norsoft, nu kan arbejde videre hos Arrow ECS,« siger Microsofts ansvarlige for distribution til Danmark Kim Jørler.

Han forventer, at Arrow ECS kan give »et frisk pust« til softwaremarkedet, hvor Microsoft i dag har næsten 2.500 partnere, som retter sig mod SMB-markedet.

»Arrow ECS har en anderledes måde at håndtere samarbejdet med forhandlere og kunder end de øvrige distributører. Både store og små partnere vil se en ny måde at arbejde med distribution af vores produkter. Det ser vi frem til,« siger Kim Jørler, som dog er vemodig ved udsigten til at sige farvel den mangeårige samarbejdspartner Norsoft.

Danmark er det første vesteuropæiske land, hvor Arrow ECS nu går målrettet ind som Microsoft-distributør på SMB-markedet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere