Ny salgschef hos Fujitsu Siemens

Fra på mandag tiltræder Tinna Pichard som ny salgschef hos Fujitsu Siemens. Hun kommer fra en stilling hos Tech Data og får Topnordic som sin fornemmeste opgave.

»Selve jobbet er lige det, som jeg helst vil. Det er ikke så meget skrivebordsarbejde; det er bare ud og sælge nogle varer, « siger Tinna Pichard, som fra 1. maj kan kalde sig salgschef hos Fujitsu Siemens Computers A/S.

Hun kommer fra en stilling som salgsdirektør hos Tech Data, som hun har besiddet i tre år. Nu får hun Fujitsu Siemens' største partner, Topnordic, som sit ansvarsområde, og hun ser frem til at tage fat på de nye udfordringer.

»Fujitsu Siemens er en virksomhed i vækst - med en dygtig ledelse, som jeg gerne vil arbejde sammen med. Og så er det sjovere at være hos nogen, der kører på første klasse,« siger Tinna Pichard.

Hendes kommende chef, salgs- og marketingsdirektør Erik Søe, glæder sig også til at få Tinna Pichard ind i huset:

»Hun har stor erfaring i branchen og en forståelse for de mekanismer, der gør sig gældende. Og så er hun ikke mindst en god sælger, der kan dialog på alle niveauer,« forklarer Erik Søe, som håber på, at Tinna Pichard kan være med til at styrke den vækst, som Fujitsu Siemens har haft hos Topnordic.

Inden for de sidste tolv måneder har Fujitsu Siemens femdoblet sin forrentning hos Topnordic.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere