Artikel top billede

Er Android-brugere bedre uddannet end iPhone-ejere?

Dine telefon-vaner varierer med dit styresystem

Alt efter hvilket styresystem, du bruger til din telefon, er der større eller mindre sandsynlighed for, at du tit besøger bestemte slags hjemmesider.
 
Det viser en ny undersøgelse fra det norske browser-firma Opera.

Ved hjælp af analyseprogrammet AdMarvel har Opera undersøgt, hvor mange procent af besøgende de forskellige styresystemer har inden for bestemte emner. Det er altså kun de brugere, der har indstalleret Operas browser på deres telefon, der indgår. 

Tallene viser blandt andet, at dem, der bruger Windows Phone, beskæftiger sig mere med emails end brugerne af de andre mobilplatforme.

Undersøgelsen tyder desuden på, at flere Android-brugere har en uddannelse.

Der er nemlig flere med en Android-mobil, der besøger sider på nettet inden for emnet uddannelse sammenlignet med brugere af iPhone, Windows Phone og Blackberry.

Undersøgelsen skal tages med det forbehold, at antallet af Opera-brugere på iOS-platformen sandsynligvis er begrænset, og datagrundlaget måsker derfor er ujævnt fordelt.

Læs hele undersøgelsen her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere