Artikel top billede

Her er Microsofts planer for Kinect og Xbox

Microsoft vil indbygge Kinect direkte i fjernsyn - og sælge to meget forskellige versioner af sin næste konsol.

Fremover bliver den populære bevægelsesstyring Kinect indbygget direkte i tv'et. Det skriver iPad-avisen The Daily. Microsoft forhandler i øjeblikket med tv-producenter som Sony og Vizio om at integrere Kinect i deres fjernsyn. Det fortæller kilder til The Daily.

Hos Microsoft ønsker man at få Kinect ud i så mange hjem som muligt - og det skal altså ske ved at integrere teknologien med fjernsynet.

Det antydes at et Kinect-udstyret fjernsyn også kan udnytte bevægelsesstyringen selvom man ikke har en Xbox 360 konsol.

Det skal sandsynligvis fungere ved at koble fjernsynet til den lokale computer over et trådløst netværk, hvor man så kan betjene fjernsynet ved at gestikulere. Man kunne f.eks. slukke fjernsynet ved at bevæge sin arm frem og tilbage.

En anden mulighed er, at systemet automatisk kan genkende hvem der sidder foran fjernsynet og skifte til deres favoritkanal.

Dermed kommer Microsoft til at konkurrere med Google TV og måske også med Apple, der ventes at lancere sit eget tv til næste år.

Microsoft er også på vej med en særlig pc-version af Kinect og et kommerciel udviklerværktøj er klar om kort tid.

Samtidig kommer der stadig flere rygter om den næste Xbox-generation. Britiske Gamesindustry.biz skriver at der kommer to meget forskellige versioner. En slags set-top-boks, der skal være meget billig og derfor ikke indeholder et optisk drev eller andre ekstra funktioner. Og en stor udgave med optisk drev, harddisk og bagudkompatibilitet.

Den billige og slanke udgave skal blandt andet bruges til at streame indhold fra nettet, f.eks. film fra Netflix (hvilket stadig ikke officielt er muligt i Danmark), mens den dyrere version er rettet mod hard-core gamere.

Gamesindustry.biz skriver også at Microsoft vil præsentere sin næste konsol på E3 konferencen i midten af 2012, men den kommer først på markedet i 2013.

Forgængeren Xbox 360 sælger stadig godt - og det skyldes ikke mindst Kinect, der har fået en plads i Guinness Rekordbog som det hurtigst sælgende forbrugerprodukt nogensinde. Alene i de første to måneder efter lanceringen i november 2010 blev der solgt otte millioner enheder.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere