Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Facebook indblandet i hver tredje skilsmisse

Facebook er både årsag til skilsmisser - og effektivt måde at afsløre dem på.

Facebook har en stor plads i af mange engelske skilsmisser.

En opgørelse viser, at ordet Facebook optræder i en tredjedel af alle skilsmisser, hvor den ene part vil skilles, fordi ægtefællen har udvist "urimelig adfærd".

Den mest udbredte årsag til, at Facebook optræder i sagsakterne er, at den ene part mener, at ægtefællens ageren på Facebook er bevis for, at han eller hun har haft upassende kontakt med personer af det modsatte køn.

Men en lige så stor del af klagerne hænger skyldes, at ægtefæller er blevet omtalt i lidet flaterende vendinger på partnerens Facebook-væg, efter at paret flyttede fra hinanden.

Tre mest udbredte årsager til at Facebook nævnes:
1. Upassende beskeder til personer af det modsatte køn
2. Personer der taler nedsættende om deres eks på Facebook
3. Facebook-venner der fortæller afslørende detaljer om ægtefællers opførsel på Facebook
[quote]
[/quote] Optællingen er lavet af Divorce Online, der lavede den samme i 2009. Der er sket en stigning på 13 procent i forhold til, hvor ofte Facebook nævnes. Tallet er udregnet på baggrund af 5000 skilsmisseanmodninger.

[quote]"Folk skal være forsigtige med, hvad de skriver på deres væg for retssalene begynder at bruge det som bevis, når der skal afgøres økonomiske uenigheder eller afgøres forældremyndigheder," siger en talsmand fra Divorce-Online, Mark Keenan.  

Twitter indgik af samme årsag i en mindre række skilsmissebegæringer.[/quote]
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.