Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Malaysia kræver Wi-Fi i alle restauranter

I Kuala Lumpur er der nu lovkrav om, at alle spisesteder skal tilbyde trådløst internet til gæsterne.

Mad, drikke - og trådløst internet. Malaysia kræver nu at alle restauranter i hovedstaden Kuala Lumpur skal installere et trådløst netværk, som gæsterne kan bruge - enten gratis eller mod en rimelig pris. Det skriver NewStraitsTimes.

Bystyret har besluttet at Wi-Fi skal være et krav når man søger om licens til at åbne et nyt spisested eller søger om at få en eksisterende licens fornyet.

Det gælder for alle restauranter, barer, cafeer og andre steder med udskænkning af drikkevarer eller servering af mad.

Kravet gælder dog kun hvis stedet har en størrelse på mere end 120 kvm.

Byens borgmester Tan Sri Ahmad Fuad Ismail siger til avisen at man er ved at oprette en database over alle restauranter med Wi-Fi i byen. Det nye krav skal gælde fra april.

Myndighederne overvejer selv at installere trådløst internet på markedspladser rundt omkring i hovedstaden.

Allerede i 2008 forsøgte man at etablere et netværk af gratis hotspots i byen. Det blev til 1.500 hotspots installeret af udbyderen WirelessKL, men den aftale udløber nu og disse hotspots bliver deaktiveret igen.  

Borgmesteren begrunder denne beslutning med, at man nu vil give andre operatører en chance for at tilbyde bedre forbindelser til mere fordelagtige priser.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.