Artikel top billede

Tilbuds-bryster og cupcakes skaffer millioner til dansk it-startup

Drukner du også i daglige tilbuds-mails? Investeringsfirma mener, at Bownty.dk er din redningskrans.

Groupon, Dagensbedste.dk, Sweetdeal, Downtown, Citymonkey.dk, Krak Deals...

Listen over danske tilbudssites med daglige slagtilbud på sushi-middage, brystløft og ansigtbehandlinger bare vokser og vokser. Og det gør uoverskueligheden også.

Derfor er Bownty.com en god forretning.

Det mener investeringsfirmaet Seed Capital, der nu har givet iværksætterne bag Bownty tre millioner kroner i investeringskapital.

Bownty.com er en aggregator-service. Altså en tjeneste der lever af at samle og organisere data fra andre tjenester. I dette tilfælde de daglige tilbudsmails fra 100 forskellige dealsites i ind- og udland. En daglig mængde på 6000 tilbud.

Bownty giver et lag af filtrering, så man kan vælge hvilke typer deals, man er interesseret i uden at lade indbakken oversvømme af daglige mails.


Et udlandseventyr?

Bownty har eksisteret siden marts 2011 og her en konkurrent i All2day.dk, der koncentrerer sig om det danske marked, og havde på et tidspunkt også en konkurrent i Dunno.dk.
Men Dunno virker til at stå stille i forhold til Bownty, der nu både er aktiv i Danmark og udlandet. Firmaet har aftaler med cirka 100 europæiske deal-sites, der betaler Bownty for at sende brugere og potentielle kunder videre til dem.

I udlandet har Bownty dog flere konkurrenter, der også har set en forretningsmulighed i den uendelige bunke at tilbudssider.

"Vi er tilstede i cirka 17 lande, og det er det fokus, som vi vil øge med investeringen fra Seed. Vi mener, at vi har den rigtige strategi til at udvide internationalt. Vi har 100 europæiske sites, og det tal vokser dag for dag," siger Steffen W. Frølund til ComON.

Han mener selv, at Bownty kan blive tilbudssidernes svar på Momondo, der samler flyrejser og på samme måde giver overblik.

De daglige tilbudsmail i indbakken blev et stort hit i 2011 og virker til at tiltrække nye brugere i 2012, hvor danske forbrugere tilsyneladende stadig forsøger at stramme budgettet ind og spare på forbruget.

"Dealsites er en af de stærkeste tendenser i it lige nu, og vi er overbevist om, at vi kun har set toppen af isbjerget på dette marked. Bownty har allerede etableret sig som Danmarks største deal aggregator, og ligeså vigtigt formår de at tænke deres service og forretningsmodel sammen med en innovativ partnerskabsstrategi, som vi har meget høje forhåbninger til," udtaler Jakob Ekkelund, Investment Manager, SEED Capital.

SEED Capital betegner sig selv som Danmark største venturekapitalfond inden for tidlige investeringer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere