Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Tilbuds-bryster og cupcakes skaffer millioner til dansk it-startup

Drukner du også i daglige tilbuds-mails? Investeringsfirma mener, at Bownty.dk er din redningskrans.

Groupon, Dagensbedste.dk, Sweetdeal, Downtown, Citymonkey.dk, Krak Deals...

Listen over danske tilbudssites med daglige slagtilbud på sushi-middage, brystløft og ansigtbehandlinger bare vokser og vokser. Og det gør uoverskueligheden også.

Derfor er Bownty.com en god forretning.

Det mener investeringsfirmaet Seed Capital, der nu har givet iværksætterne bag Bownty tre millioner kroner i investeringskapital.

Bownty.com er en aggregator-service. Altså en tjeneste der lever af at samle og organisere data fra andre tjenester. I dette tilfælde de daglige tilbudsmails fra 100 forskellige dealsites i ind- og udland. En daglig mængde på 6000 tilbud.

Bownty giver et lag af filtrering, så man kan vælge hvilke typer deals, man er interesseret i uden at lade indbakken oversvømme af daglige mails.


Et udlandseventyr?

Bownty har eksisteret siden marts 2011 og her en konkurrent i All2day.dk, der koncentrerer sig om det danske marked, og havde på et tidspunkt også en konkurrent i Dunno.dk.
Men Dunno virker til at stå stille i forhold til Bownty, der nu både er aktiv i Danmark og udlandet. Firmaet har aftaler med cirka 100 europæiske deal-sites, der betaler Bownty for at sende brugere og potentielle kunder videre til dem.

I udlandet har Bownty dog flere konkurrenter, der også har set en forretningsmulighed i den uendelige bunke at tilbudssider.

"Vi er tilstede i cirka 17 lande, og det er det fokus, som vi vil øge med investeringen fra Seed. Vi mener, at vi har den rigtige strategi til at udvide internationalt. Vi har 100 europæiske sites, og det tal vokser dag for dag," siger Steffen W. Frølund til ComON.

Han mener selv, at Bownty kan blive tilbudssidernes svar på Momondo, der samler flyrejser og på samme måde giver overblik.

De daglige tilbudsmail i indbakken blev et stort hit i 2011 og virker til at tiltrække nye brugere i 2012, hvor danske forbrugere tilsyneladende stadig forsøger at stramme budgettet ind og spare på forbruget.

"Dealsites er en af de stærkeste tendenser i it lige nu, og vi er overbevist om, at vi kun har set toppen af isbjerget på dette marked. Bownty har allerede etableret sig som Danmarks største deal aggregator, og ligeså vigtigt formår de at tænke deres service og forretningsmodel sammen med en innovativ partnerskabsstrategi, som vi har meget høje forhåbninger til," udtaler Jakob Ekkelund, Investment Manager, SEED Capital.

SEED Capital betegner sig selv som Danmark største venturekapitalfond inden for tidlige investeringer.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere