Artikel top billede

Tavlecomputer overlever fald på 30 kilometer

En iPad blev pakket godt ind og sendt ud til kanten af rummet med en vejrballon.

En amerikansk producent af hårdføre cases til tavlecomputere har gennemført et usædvanligt eksperiment. G-Form har sendt en iPad ud til stratosfæren med en vejrballon fra Nevada - naturligvis beskyttet med firmaets særlige Extreme Edge case.

Et kamera har filmet hele turen op til 30.000 meters højde, hvor iPad'en sendes i frit fald tilbage mod Jorden.

Her bliver iPad'en fundet og bjerget - og den fungerer stadig. Man kan lade sig imponere over denne præstation - eller blot nyde den flotte video fra kanten af rummet.

Ifølge G-Form skulle det være "den første iPad der er faldet ned fra rummet og stadig er i stand til at spille film".

Men det er ikke den første iPad i rummet. I oktober blev to iPads sendt op mod en russisk transport til den internationale rumstation. De skal bruges til at underholde besætningen. Her er der allerede flere iPhones, som bliver brugt til eksperimenter.

Flere astronauter har også haft iPods med på rumfærge-missioner, så de kunne lytte til musik i pauserne.

Tidligere har amatører sendt deres egne vejrballoner op og filmet turen op til stratosfæren.

G-Form har tidligere demonstreret sine cases ved at smide en iPad ned fra et fly og droppe en bowlingkugle ned på computeren. Foruden cases fremstiller G-Form også albue-, knæ- og ankelbeskyttelse.

Det er nok ikke helt tilfældigt, at videoen er frigivet lige inden CES-messen i Las Vegas, hvor firmaet fra Rhode Island viser sine beskyttelses-produkter.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere