Artikel top billede

Lækker app giver dig Google Analytics på farten

En smuk lille app giver dig adgang til Google Analytics på mobilen.

Der findes desværre ikke nogen officiel Google Analytics app til iPhone.

Men til gengæld findes der en masse apps fra andre udviklere, der giver dig et overblik over dine Google Analytics-tal, når du er på farten og kun har din smartphone i lommen.

En af de absolut flotteste og mest overskuelige hedder Analytiks (ja, med k) og koster 6 kroner i Apples App Store.

Google Analytics er Googles statistik-værktøj, der kan give dig bunkevis af informationer om de besøgende på din hjemmeside.

Men Analytiks-app'en forenkler tallene, så de er lettere at forstå for os almindelige dødelige.

Light-udgave af Analytics

Det betyder dog også, at du ikke får helt den samme dybde i tallene, som når du logger ind på Google Analytics hjemmeside. I stedet får du kun adgang til de mest væsentlige tal.

Når du åbner app'en, bliver du præsenteret for en skærm, der fortæller dig, hvor mange sidevisninger du har haft i dag og i denne måned, og du får også oplyst, hvor stor en del af de besøgende, der kommer fra Twitter, Facebook og Google.

Med et enkelt tryk på åbningsskærmen ryger du dog videre til en mere detaljeret oversigt, der fortæller dig, hvor dine besøgende kommer fra i verden, hvilken browser de bruger, og hvordan fordelingen er mellem Mac og pc-brugere, samt hvor mange af dine besøgende, der kommer via en mobiltelefon.

Ønsker du den fulde og detajlerede gennemgang af dine brugers adfærd, kan du naturligvis logge ind på Google Analytics i din mobil-browser eller tage et kig på nogle af de mange andre analytics-apps, der findes i Apples App Store eller Android Market.

Google Analytics mange tal, forskellige kategorier og mystiske begreber kan dog stadigvæk virke lidt forvirrende, hvis du ikke beskæftiger dig med den slags til hverdag. Derfor kan du også prøve at finde lidt hjælp i PC World Business Centers guide til, hvordan du bliver skarpere til Analytics

Læs også:

Ny Google-funktion: Udspionér kunderne endnu bedre 

Disse tricks gør din virksomhed smukkere på Google




IT-JOB

ORTEC Nordic A/S

Implementation Consultant

NEM IT-Solutions A/S

IT-driftskonsulent

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

IAM-medarbejder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere