Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Smart app holder styr på dit trådløse netværk

Med Cisco Connect Express kan du bruge mobilen eller iPad'en til at kontrollere din router, og det er virkelig praktisk. Vi har prøvekørt den smarte app, der er gratis.

Vil du have overblikket over de enheder, der er koblet til dit trådløse netværk, eller trænger din router til en genstart?

Så behøver du ikke tænde for din pc og logge ind i et administrationsmodul i Windows eller løbe huset rundt for at finde din router og hamre reset-knappen i bund.

I hvert fald ikke hvis du har en Linksys-router og app'en Cisco Connect Express, som virker på iPad, iPhone og Android-mobiler og tablet-pc'er.

Når den er installeret, skal du blot indtaste koden til dit trådløse netværk, og herefter har en du en række muligheder for at holde styr med routeren via eksempelvis din telefon.

Få, men glimrende muligheder

Der er ikke voldsomt mange muligheder, men de, som findes, er udmærkede og relevante.

Det er især praktisk med funktionen, der gør det nemt at sende et gæste-login via mail til en person, som er på besøg, og som gerne vil på nettet.

Det kræver blot få klik på mobilskærmen.

Dermed behøver du ikke give den besøgende kodeordet til hele dit netværk, men kan alligevel vise storsind og give adgang til din lynhurtige internetforbindelse.

Kodeordet til din Wi-Fi-forbindelse - både almindeligt og gæste-login - kan du naturligvis også justere fra telefonen, og det er især praktisk at gøre med gæste-login'et, hvis du har delt flittigt ud af det i en længere periode.

Virker kun med Linksys

En anden smart funktion er muligheden for få overblikket over, hvor mange enheder som er koblet på dit trådløse netværk, samt muligheden for at undersøge, om der er kommet opdateringer til routeren.

Cisco Connect Express virker kun med Linksys-produkter i de nyere E-serier eller X-serier, hvilket er en skam, da app'en er brugervenlig og giver dig fin kontrol over dit trådløse netværk.

Men mon ikke andre router-producenter lader sig inspirere af Ciscos app den kommende tid? Den er i hvert fald et godt eksempel at følge.

Alt i alt er Cisco Connect Express en app, du skal have, hvis du har en Linksys-router som eksempelvis de anmelderroste E-2500 og E-4200.

Det er muligvis ikke en app, som du vil bruge hver dag, men den er glimrende, veldesignet og gør det nemt at kontrollere Wi-Fi i hjemmet.

Vi har testet Cisco Connect Express på en Android-mobil og på iPad, og den fungerede fortræffeligt på begge enheder.

App'en er gratis, og den kan hentes her:

Android-version af Cisco Connect Express

iPhone/iPad-version af Cisco Connect Express
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.