Artikel top billede

Bliv Facebook- og Twitter-konge med denne app

Med Hootsuite kan du overvåge de sociale medier og planlægge dine opdateringer langt frem i tiden.

De sociale medier kan være et uoverskueligt hav af opdateringer, check-ins og links. Og det bliver især uoverskueligt at følge med i, hvis du ikke har tid til at logge ind på alle de forskellige netværk hver eneste dag. 

Derfor er et af de bedste råd til dig, at du bør samle dine sociale medier i én app. Det gælder især, hvis du bruger sociale medier professionelt.

Det findes der en del apps, der kan hjælpe dig med.

Eksempelvis den meget populære app TweetDeck, der sidste år blev opkøbt af Twitter, men her i spalterne har vi også omtalt BufferApp, der lader dig planlægge dine opdateringer lang tid i forvejen.

Bliver brugt af Obama

En tredje populær app til dette formål er denne skribents personlige favorit, Hootsuite.

Den helt store fordel ved at bruge en app som Hootsuite er, at du kan opdatere alle dine sociale netværk på én gang - uanset om det er en Twitter-, LinkedIn-, Facebook- eller FourSquare-profil.

Hootsuite bliver brugt af mange store og poulære brands. Heriblandt det amerikanske teknologi-magasin Wired samt præsident Obamas administration, der bruger app'en til at kontrollere Det Hvide Hus' twitter-konto.

Brug app eller hjemmeside

Hootsuite findes som app til Android, iPhone og iPad, men du kan også bruge hootsuite.com til at lave opdateringer, når du sidder ved din almindelige computer.

Du skal dog være opmærksom på, at især via hjemmesiden kan Hootsuite virke en anelse kompliceret og uoverskuelig, når du første gang logger ind. Men det er dog ikke helt så kompliceret, når du først lige får overblikket over hjemmesiden.

For at komme i gang skal du blot tilføje en såkaldt "stream" til din skærm. En stream er den strøm af opdateringer, som er synlig for dig.  Og det fede ved Hootsuite er, at det er ret let at tilpasse dine streams, så du kan sortere de overflødige opdateringer fra.

På den næste side kan du se, hvordan du gør.

Sådan opdager du, når folk skriver om dit firma

Du kan eksempelvis lave streams, hvor det kun er opdateringer fra særligt udvalgte folk, der er synlige 

For forretningsdrivende er det særlig interessant, at du kan oprette streams, hvori der kun indgår opdateringer, der indeholder særlige nøgleord. 

Det gør det eksempelvis muligt for dig at oprette en særlig stream, der er forbeholdt opdateringer, hvor folk nævner din virksomheds navn eller hjemmesideadresse.

Som du kan se på billedet herunder, har vi som eksempel oprettet en strøm, der samler alle tweets fra hele Twitter, hvor PC World Business Centers hjemmeside-adresse indgår.

Gør du det samme med din virksomhed, er det let for dig at blive knivskarp til at overvåge de sociale medier, og du kan hurtigt reagere, hvis utilfredse kunder skriver om dit produkt.

Let at poste links

Det er tilmed pærelet at linke til artikler via Hootsuite.

Du kan nemlig tilføje et særligt Hootsuite-bogmærke til din browsers menulinje, og med et enkelt klik på bogmærket kan du dele dine links på de sociale medier.

Desuden har Hootsuite også en statistik-funktion, som du kan købe dig adgang til. Med den er det muligt for dig at se, hvor mange der klikker på de links, du deler.

Planlæg dine opdateringer 
I en travl hverdag kan din virksomheds sociale netværkssider let gå i glemmebogen.

Derfor er det guld værd at bruge et værktøj, der lader dig planlægge dine opdateringer i forvejen. 

Det kan du med Hootsuite, og det betyder, at du i princippet i ro og mag kan sidde mandag morgen og planlægge alle din virksomhedsopdateringer på Twitter og Facebook i den kommende uge. Tilmed giver det dig den fordel, at du kan lægge dine opdateringer ud på de tidspunkter af dagen, hvor du oplever, at de får mest respons. 

Hootsuite er gratis i en basis-version, men findes også i en pro-version, hvor du for 6 dollar om måneden (cirka 35 danske kroner) slipper for reklamer og får adgang til statistik, der fortæller dig, hvor mange der klikker på de links, du deler.

Læs også:
 

Ung iværksætter: Derfor bruger jeg Twitter  

Kunderne raser på nettet - sådan får du styr på dem
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere