Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Nu bliver skærmen gennemsigtig

Samsung forvandler nu vinduet til en gennemsigtig skærm.

På årets CES-messe kunne koreanske Samsung fremvise sit nye Transparent Smart Window, som snart går i produktion i en 46-tommers udgave. I første omgang skal den berøringsfølsomme skærm bruges som en gennemsigtig dør til køleskabe. Her kan man få vist informationer om køleskabet som f.eks. temperatur og strømforbrug, men skærmen kan også vise opskrifter og bruges til at shoppe online.

Ifølge digi.no skal den gennemsigtige skærm også bruges til salgsautomater, udstillingsskabe, togdøre, medicinsk udstyr og mobile enheder. I Korea skal skærmen bruges til at vise reklamer på dørene i undergrundsbanen.

Den bruger det naturlige lys fra omgivelserne, men har også indbyggede lamper til en særlig natmodus. En integreret computer sørger for at man kan køre forskellige applikationer, gå på nettet og se fjernsyn.

Samsung oplyser at skærmens opløsning ligger på 1.366 x 768 pixels. Kontrastforholdet oplyses til 4.500:1. Den er kun i stand til at gengive 70 procent af farverne i sRGB, men det skulle også være nok. Strømforbruget skulle være meget lavt.

En af de smarte funktioner der blev vist på CES er, at skærmvinduet har "indbyggede" persienner, så man kan gøre rummet mørkere med et tryk på en knap.

Se skærmen demonstreret i de nedenstående videoer:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.