Artikel top billede

Danskere vil sælge Android-tabletter til under en tusse

Billigere end Amazon Kindle Fire.

Firmaet Jecopix Danmark vil sælge Android-tablets til under 1000 kroner.

På sin firmaside er der lige nu lagt to modeller til salg.

Det er serien TabOne, som findes i skærmstørrelserne 7" og 9,7". Indmaden er desuden 1,2 Ghz processor og 802.11 Wi-Fi-forbindelser.
Begge modeller har web-kamera og praler med batteritid på mellem 14 og 29 timer ved normalt brug.

Billigere end Kindle Fire

Tabletten minder om mange andre på markedet, og det er især prisen, den forsøger at skille sig ud på. Den ligger for henholdsvis den lille og store model på 1000 kroner og 1700 kroner.
Det vil sige, at 7"-udgaven kan matche Amazons meget omtalte billige udvidede ebogs-computer Kindle Fire på prisen.

Desuden kommer TabOne 7" med 16GB hukommelse, 512MB RAM og Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) styresystem. TabOne 9,7" kommer har 1GB RAM, 16GB indbygget hukommelse + 16GB Micro SD-kort og kamera på begge sider.

Der er ikke meget information om Jecopix. Det er et enkeltmandsfirma drevet Jesper Vestergaard Mortensen, der også driver fotofirmaet JecoPixStock. Ifølge Erhvervs- og Selskabsstyrelsen blev firmaet stiftet i september sidste år.
Tablet-pc'erne kan bestilles fra hele Norden, og salget skulle ifølge webshoppen allerede være godt i gang.

Det er ikke første gang, at danskere forsøger at sælge de billige tavle-computere til spotpris. Firmaet ProPad forsøgte i 2010 at komme ind på markedet med en ligeledes billig tablet til 1500 kroner. Hjemmesiden er nu lukket.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere