Artikel top billede

Foto: Johan Larsson

Her er fem gode grunde til at bruge Evernote

Læs her hvorfor den populære app Evernote er meget end bare en notat-app.

Der findes én notat-app, der overgår de fleste andre i popularitet.

Den hedder Evernote og findes i en gratis-version til langt de fleste smartphones og tablets.

"Men min smarthpone har allerede en indbygget notat-app. Hvorfor skal jeg så downloade Evernote," spørger du måske.

Det skal du, fordi Evernote har en masse funktioner, som den digitale notesblok på din smartphone ikke er i nærheden af at få.

Her er fem gode grunde til, at du skal begynde at bruge Evernote.

Klip og gem artikler på nettet

1. Du kan klippe artikler ud

Sidder du og reseacher på et emne ved computeren, kan du bruge Evernote til lynhurtigt at gemme alle de interessante sider og artikel, du finder.

Det eneste du skal gøre er at downloade en Evernote-app til din browser. Tidligere har vi omtalt Evernote Webclipper til Chrome, der så at sige lader dig tage udklip af hjemmeside og gemme dem hos Evernote.

Men Evernote har også lavet lignende apps til Internet Explorer, Safari og Firefox.

2. Evernote findes til alle platforme

Har du siddet og lavet research på nettet og gemt en masse websider via Evernotes Webclipper-app, kan du bagefter sætte dig hen i sofaen, slå fødderne op og kigge din reseach igennem på din tablet eller smartphone.

Det kan du, fordi Evernote findes på de fleste platforme. Evernote findes som app til iPhone, iPad, Android og Blackberry, ligesom det også findes som program til både Mac og Windows.

Hold styr på kvitteringer og fakturaer

3. Du kan holde styr på dine kvitteringer

Evernote er en fantastisk makker, hvis du skal holde styr på regnskabet. Du kan bruge kameraet på din smartphone til at tage tage billeder af dine kvitteringer og uploade dem til Evernote.

Har du foretaget indkøb på nettet, modtager du som regel dine kvitteringer på email. Og med Evernote får du en særlig mailadresse, som du kan forwarde dine kvitteringer og andre mails til. Når du gør det, bliver det hele automatisk gemt hos Evernote.

Du får tildelt din særlige Evernote-mailadresse, når du første gang registrerer dig som Evernote-bruger.

Har du glemt, hvad din adressen er, kan du finde den under punktet "kontooplysninger" i Evernote-programmet til din computer.


4. Du kan lave huskelister

I Evernote kan du også lave huskelister, hvor du lister dagens arbejdsopgaver op og krydser dem af undervejs. Når du har lave en liste, bliver den automatisk tilgængelig på alle de enheder, hvor du har installeret Evernote.

Du laver en huskeliste ved at vælge "ny note," og herefter vælge knappen, der har et ikon, som forestiller en firkant med et flueben i.

Det er dog også muligt at oprette en huskeliste ved at vælge "formater" og herefter "indsæt gøremålsliste".

5. Evernote kan skabe orden i dine sager

Uanset hvad du bruger Evernote til, kan du organisere det i mapper, så du får overblik over dine sager på alle enheder.

Du kan have din fakturaer og kvitteringer fra firmaet i én mappe, og bruger du Webclipperen til at gemme bageopskrifter på internettet, kan du gemme det i en anden mappe.

Du kan naturligvis dele det hele med dine kolleger og venner, og har du brug for at finde en gammel kvittering, kan du bruge Evernotes søgefunktion til at hente den frem igen.

Læs også:

Fantastiske digitale huskelister gør dig mere effektiv

Gratis service gør din Dropbox federe
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere