Artikel top billede

Er dette verdens mest hadede software?

Briter kårer de ti mest hadede programmer.

Om det er målt på antal bandeord og vredesudbrud pr minut eller mængden af nervøse sammenbrud forårsaget, vides ikke. Men desuagtet målemetode-udfordringen har et britisk it-medie sat sig for at kåre de computerprogrammer, som oftest er udsat for hadefulde udfald fra brugerne, fordi de slet og ret er noget juks, dårligt udført eller fyldt med graverende fejl.

Listen over den dårligste software i verden er samlet af Tech Radar, og indebærer ind til flere programmer fra Apple - som ellers siges at gå op i brugervenlighed og nem betjening.

Alligevel er nummer et på listen et Apple-program: Videoredigeringsprogrammet Final Cut pro X.

Ifølge TechRadar fungerede lige præcist denne version af FinalCut så dårligt, at den hensatte selv normalt rolige gemytter i et vildt raseri. Blandt de graverende fejl var, at det blev solgt som en opgradering, men i virkeligheden var et helt nyt produkt i version 1.0 - og derfor hverken havde de funktioner eller den kompatibilitet, som eksisterende brugere forventede.

iTunes er et andet Apple-produt, man finder på den britiske liste over verdens dårligste software. Det er vel og mærke Windows-versionen af iTunes, som briterne harcelerer over, mens Mac-versionen åbenbart er god nok. Til gengæld lægger forfatterne ikke fingrene imellem, og i kommentarfeltet får de opbakning af de fleste (lige så) sure iTunes-brugere, der mener, at programmet vitterlig er det værste hø, der nogensinde er udviklet.

Blandt andre hadeobjekter på listen finder man Ask Toolbar, Lotus Notes, Windows ME og Vista samt Word, hvoraf sidstnævnte især har fået briterne op i det røde felt ved hjælp af den eller så venlige hjælper, "Clippy the bloddy office assistant."

Læs hele listen med verdens dårligste software her. http://www.techradar.com/news/software/applications/the-10-most-hated-programs-of-all-time-1060129/?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere