Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Den smukkeste huskeliste-app til din iPhone

Den nye app Clear er den flotteste huskeliste-app, men er det også den bedste?

Ja, vi ved det godt.

Der findes utallige to do-liste apps til vores smartphones og computere, og vi har omtalt mange af dem her.

Men når vi alligevel vælger at belemre dig med endnu en, er det, fordi den skiller sig markant ud fra mængden.

På tilbud

Der er tale om app'en Clear, der i øjeblikket sælges i Apples App Store til et introduktionstilbud på seks kroner.

Med Clear kan du prioritere dine opgaver efter væsentlighed.

Øverst kan du placere din vigtigste opgave, som skal løses som det første, når du møder ind på arbejde om morgenen. Mens du herunder kan placere dagens andre gøremål efter faldende væsentlighed. 

Den øverste opgave på listen er angivet ved at være knaldrød, og som på et varmekort bliver de nedenstående opgaver lysere og lysere.

Som papir og blyant

Men der hvor Clear for alvor skiller sig ud fra konkurrenterne, er på den gennemførte måde, som den anvender din telefons touchskærm på.

Har du løst en opgave på din liste, stryger du blot en finger fra venstre mod højre - akkurat som du vil gøre, hvis du stregede den ud med en blyant. Telefonen kvitterer herefter prompte med en lille lystig vibration og en kort fanfare.

Herudover kan du slette et punkt fra listen ved at stryge fingeren fra højre mod venstre, og ønsker du at gemme din to do-liste og åbne en ny, laver du blot en knibebevægelse på skærmen.

Har flere mangler

Vi savner dog muligheden for at synkronisere med andre enheder, ligesom mange givetvis også gerne vil se en mere kalenderlignende-funktion, der gør muligt at lave tidsindstillede påmindelser. 

Lægger du vægt på den type funktioner, vil vi i stedet anbefale dig at bruge din iPhones indbyggede huskeliste-app "Påmindelser" eller den gratis og yderst velfungerende app Wunderlist.

Netop fordi din iPhone allerede har installeret app'en Påmindelser, der kan det samme og mere til, kan du med rette spørge dig selv, hvorfor det er værd at betale 6 kroner for Clear.

Her må vi dog til Clears forsvar sige, at det er muligt, at app'en ikke kan alt. Men som det ofte er tilfældet med de bedste ting her i livet, gør Clear det den kan med en perfektion og klasse, som ingen af konkurrenterne kan matche.

Se en video-demonstration af Clear her:

Læs også:

Her er fem gode grunde til at bruge Evernote 


Fantastiske digitale huskelister gør dig mere effektiv
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.