Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Din Facebook-side er 500 kroner værd

En driftig - men knap så heldig - fyr forsøgte at købe en populær Facebook-side.

Mikael Lemberg har lavet den humoristiske Facebook-side "At sove længe". Fansiden har intet andet formål, end at give besøgende mulighed for at trykke "synes godt om", så deres Facebook-venner kan se, at de "Synes godt om at sove længe".

Den platte opdatering har fået en større fanskare. Faktisk er der lige nu over 100.000 personer, der synes godt om at sove længe.

Det har driftige folk fået øje på. Mikael Lemberg har nu fået et tilbud om at sælge administrationsretten til siden for 111 dollars.
Det oplagte formål med at købe siden er selvfølgelig at tjene penge på de mange personer ved hjælp af affiliate marketing. Der kan være en god månedsløn i den type markedsføring kunne en teenager sidste år fortælle på ComON.

Den forkerte at spørge

Men lykkeridderen får næppe held til at købe Mikael Lembergs fanside.

Mikael Lemberg er nemlig den sammen Mikael Lemberg, som i denne måned blev ansat som client partner hos Facebook i deres irske hovedkvarter. Og Like-jacking er ikke just tilladt i det sociale netværk.

Så måske skulle den driftige lykkeridder i stedet kontakte TDC, der har en kvart million tilknyttede personer til fansiden for naturisterne Britta og Claus, som TDC ikke længere skal bruge...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.