Artikel top billede

Genvej gennem skyen giver Flash på iPad

OnLive til iPad giver nu adgang til Windows 7-funktioner.

Forrige år beviste OnLive til manges overraskelse, at selskabets cloud-baserede streaming-teknologi rent faktisk kan afvikle selv tunge spil på lette bærbare uden grafikkort.

Nu har OnLive lanceret endnu en overaskelse: En iPad-app, der kobler Apples tablet til brugerens Windows-pc. Med den kan Apples Flash-hadende iPad pludselig bruge regneark, powerpoints - og gennem Internet Explorer selv det mest famøse af alle formater: Flash.

Desværre gælder lige præcis den finurlige detalje med Internet Explorer på iPad'en endnu kun for personer bosat i USA eller geohackere, som også har et amerikansk kreditkort. De skal desuden være villige til at betale fem dollars - cirka 30 kroner - om måneden for oplevelsen.

Med en gratis version kan man dog stadig få den syrede oplevelse at se Windows-ikoner på sin iPad - systemet kan blot ikke gå på nettet.

TV2s gadgetmagasin Beeb har prøvet betalings-versionen af OnLive-app'en, og meldingen derfra er, at oplevelsen rigtigt nok er både syret og sjov, men faktisk også meget anvendelig.

Med et bluetooth-tastatur kan man ifølge Beep arbejde ganske seriøst med Word og Excel på iPad'en.

Når Onlive engang åbner for ikke-amerikaneres adgang til at oprette en plus-konto, vil man fra en iPad kunne surfe hurtigt på nettet med Internet Explorer, viser en test Beep har udført.

OnLives egen beskrivelse af herligheden kan ses her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere