Artikel top billede

Samsung løfter sløret for helt ny projektor-smartphone

Den nye Samsung Galaxy Beam har en lysstærk projektor indbygget. Se den her.

På denne uges store mobilkonference i Barcelona, Mobile World Congress, har Samsung taget endnu et skridt hen imod at gøre smartphonen til den ultimative digitale schweizerkniv for erhvervsfolk.

Her har den koreanske eletronikkæmpe lanceret en helt ny smartphone med indbygget projektor.

Den nye Samsung Galaxy Beam er en afløser for en ældre model af samme navn, der dog længe har været yderst vanskelig at opdrive i vores del af verden.

Kraftig hd-projektor

Den nye Samsung Beam er en Android-telefon med hd-projektor, der har en lysstyrke på 15 lumens og kan skyde billeder på op til 50" op på en væg eller en lignende overflade. 

Samsung omtaler selv projektoren som "ultra-bright", og den er da også en del mere lysstærk end den projektor, der sad i den forrige Samsung Beam.

I lighed med de fleste lignende telefoner havde den forrige Beam en lysstyrke på 9 lumnen.

Der er dog stadigvæk langt op til de rigtige projektorer, der står rundt omkring i mødelokalerne. De har som regel en lysstyrke på mindst 1500 lumens. Derfor skal du nok regne med, at det er nødvendigt at rulle ned for gardinerne i mødelokalet, når du skal bruge din Samsung Beam.

Ordinær Android

Ud over projektoren ser Samsung-telefonen ud til at være en relativ ordinær smartphone. Den kører med Android 2.3 og har en dual-core processor på 1 ghz samt en skærm på fire tommer med en opløsning på 800 x 600 pixels.

Herudover er den udstyret med et kamera på 5 megapixel og et frontkamera på 1,3 megapixel.

Telefonen har en hukommelse på 8 gb, der kan udbygges med et sd-kort.

Her på PC World Business Center har vi tidligere omtalt en række af de projektor-smartphones, der er kommet på markedet gennem de seneste år.

Desværre er de fleste svære at opdrive her i Danmark, men lad os krydse fingre for, at Samsung Beam snart vil være at finde på hylderne i de danske butikker.

På Mobile World Congress i Barcelona forventes det desuden, at sløret vil blive løftet for en lang række andre spændende mobiletelefoner. Heriblandt computer-producenten Acers kommende smartphone, Acer CloudMobile, som du kan læse mere om i denne artikel.

Læs også:


Epson har lavet en smart projektor til iPad og iPhone

Er dette mon den ultimative håndværker-telefon?

Tre smarte mobiltelefoner med indbygget projektor
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere