Artikel top billede

Så er den her - Photoshop er klar i iPad-version

Godt nyt for de kreative: Nu kan du få Adobes Photoshop Touch til både din iPad og Android-tablet.

Adobes piv-dyre billedbehandlingsprogram Photoshop, der er et uundværligt værktøj for mange i den kreative branche, er nu kommet til iPad.

Photoshop Touch hedder den nye app, der kan købes for 59 kroner i Apples App Store.

Den har allerede gennem noget tid været tilgængelig for brugere af Android-tablets. Men iPad-brugere har måttet nøjes med den gratis version Photoshop Express, der mildt sagt ikke har meget tilfælles med den fuldfede Photoshop-udgave, som du kender fra din pc.

Skrabet men med avancerede funktioner

Selv om Photoshop Touch stadigvæk er en skrabet ugave af pc-udgaven af Photoshop, får du alligevel en lang række af de velkendte og mere avancerede billedbehandlingsfunktioner.

Eksempelvis kan du arbejde med flere lag, bruge kloningsværktøjer og en række forudprogrammerede filtre.

Photoshop Touch har også et særligt selektions-værktøj, der gør det let at fritlægge dele af et billede. Adobe kalder funktionen for Scrible, og den gør det betydeligt lettere, hvis du eksempelvis skal klippe et hår fri fra en baggrund, hvilket ellers kan være svært at gøre præcist, når man bruger sine pølsefingre på en touchskærm.

Du skal dog være opmærksom på, at Photoshop Touch kræver, at din iPad har iOS5, ligesom du heller ikke kan bruge app'en på en iPad 1, fordi app'en kræver, at din enhed har et indbygget kamera.

Koster brøkdel af pc-udgaven

Synes du alligevel, at Photoshop Touch er lidt for skrabet i forhold til de funktioner, som du kræver, er det værd at huske, at prisen på 59 kroner også kun er en brøkdel af, hvad du betaler for den fulde pc-version af Photoshop. Den har et priskilt på 6.300 kroner i den danske udgave.

Ønsker du til gengæld et alternativ, der er endnu billigere end Photoshop Touch, kan du forsøge dig med app'en Sketchbook Pro, der er et yderst populært alternativ, som sælges for 30 kroner i Apples App Store.

Adobe Photoshop er ikke det eneste velkendte kontorprogram, som findes til iPad. Apples kontorpakke iWork findes allerede til iPad, og for nylig skrev den amerikanske avis The Daily, at Microsoft inden for de næste uge vil løfte sløret for Office-pakken til iPad. 

Se herunder, hvordan iPad-udgaven af Photoshop ser ud:

Læs også:
 
Denne nye app giver dig Windows 7 på din iPad  

Photoshop er møgdyrt - her er det billige alternativ  

Stor forvirring: Er dette Microsoft Office til iPad?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Test: Derfor vil jeg gerne have Google ind i min næste bil - og det er dårligt nyt for nogle bilproducenter
Googles Android Automotive er et vellykket styresystem til bilen, der vender op og ned på magtbalancen i bilbranchen. Computerworld har prøvekørt softwaren og har dommen klar.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.